download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Все още можете безплатно и легално да обновите Windows 7 към Windows 10

02.12.2019 15:13 (преди 4 години и 3 месеца) | spursy | показана 1427 пъти Статистики
Имайки предвид, че след по-малко от два месеца ще бъде спряна поддръжката на Windows 7, това може да заинтригува някои потребители.
Между 2015 и 2016 за една година потребителите можеха безплатно да обновят своя Windows 7 и Windows 8 към актуалния Windows 10. Въпросната безплатна акция за легално преминаване към последната ОС всъщност беше просто маркетингов трик, за да подтикне повече потребители още тогава да преминат към Windows 10. В действителност безплатния ъпгрейд е възможен и днес, а това може да заинтересува някои потребители имайки предвид, че поддръжката на Windows 7 ще приключи много скоро и по-точно на 14 януари 2020 г.
Уточняваме, че за да направите успешен преход трябва все пак вашият стар Windows да използва легален продуктов ключ. Втората стъпка е да използвате инструмента Windows 10 MediaCreationTool и когато програмата поиска продуктовия ключ да го въведете. Старият лиценз на Windows 7 ще се конвертира в нов цифров лиценз за Windows 10 по време на обновяването. Важно е да се подчертае, че трябва да обновите сегашната си ОС към 10, а не да инсталирате на чисто от нулата. Ако изтриете диска и опитате чиста инсталация, ще загубите възможността за безплатно, легално обновяване. Ако държите на чиста инсталация може първо да извършите ъпгрейд и след като вече имате конвертиран нов лиценз, може да го използвате за нова инсталация от нулата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.