download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft отново ще досажда на потребителите на Windows 7 да преминат към Windows 10

11.12.2019 19:20 (преди 2 години и 6 месеца) | spursy | показана 850 пъти Статистики
Последните обновления за тази година включват освен полезни кръпки запушващи различни уязвимости, то и излишен ъпдейт, който ще започне да ви подканя да извършите миграция през 2020г.
Помните ли как преди почти четири години се появи Нов метод от Microsoft притиска потребителите да преминат към 10. Е сега историята ще се повтори. Декемврийските обновления за Windows 7 включват и ъпдейт, който от 15 януари следващата година ще започне да показва натрапващ се прозорец, подканващ ви да направите преход към актуалната система Windows 10. Проблемът е, че агресивния подход ще изкарва прозореца отворен на цял екран и така ще прекъсва работата ви, за да го затворите ръчно, но няма да може да го направите перманентно, а само да отложите новото му отваряне за следващия ден. Microsoft отново ще рекламира, че Все още можете безплатно и легално да обновите Windows 7 към Windows 10, въпреки че тази възможност никога не е била спирана.
Все пак декемврийските актуализации включват и някои много важни кръпки, запушващи различни уязвимости, някои от които са особено опасни и вече се експлоатират по интернет. За да бъдете по-добре защитени се препоръчва да инсталирате Security ъпдейтите, които ще запушат почти 40 дупки. Това са вероятно предпоследните пачове за Windows 7, като остарялата ОС ще остане без поддръжка на 14 януари 2020 година.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.