download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Последните безплатни обновления за Windows 7 вече се разпространяват

15.01.2020 20:38 (преди 2 години и 5 месеца) | spursy | показана 718 пъти Статистики
Може да ги инсталирате, за да защитите компютъра си от десетки разкрити уязвимости, но в дългосрочен план ще трябва да планирате миграция към друга ОС, ако държите на сигурността.
Вече са налични последните в историята безплатни актуализации насочени към легендарния Windows 7. Както вероятно сте разбрали, вчера Microsoft прекрати поддръжката на една от най-популярните операционни системи. За корпоративните клиенти се предвижда програмата Extended Security Updates (ESU) за версии на Windows 7 - Professional и Enterprise, предлагаща платена разработка на кръпки по сигурността. Въпросната услуга ще осигурява обновления касаещи защитата за най-много три години, като всяка година цената ще се покачва.
Но да се върнем към последния сборен пакет с обновления достъпен за обикновените потребители. Той съдържа пачове, които ще запушат десетки разкрити уязвимости. Отстранени са проблеми с Internet Explorer, .NET Framework, Windows Media и други включени компоненти. Ако държите да сте максимално добре защитени обаче, в следващите месеци трябва да предприемете миграция към друга операционна система, която се поддържа. Освен Windows 10, примамлив вариант са и някои от добрите Linux алтернативи, които доста се развиха в последните години.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.