download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Странен проблем започна да тормози някои потребители на Windows 7

09.02.2020 20:58 (преди 4 години и 2 месеца) | spursy | показана 661 пъти Статистики
Множество оплаквания, че компютърът не може да бъде изключен или рестартиран.
Потребители на Windows 7 по цял свят масово започнаха да се оплакват в интернет от сблъсъка им с нов, странен проблем. Някои от тях не могат да изключат или да рестартират своя компютър, дори да са под акаунт на администратор. При опит за изключване се появява съобщение за грешка което гласи "You don’t have permission to shut down this computer" (Нямате права да изключвате този компютър).

Към момента не е потвърдено на какво се дължи възникналият проблем, като дори Microsoft потвърдиха, че са запознати с него, но все още го анализират. Има предположения, че проблемът може да е причинен от последното обновление на Adobe. Според други бъгът се е получил след като Microsoft Пуснаха обновление коригиращо черния екран при Windows 7.
Проблемът е много неприятен и докато излезе официална информация какво го предизвиква, вече започнаха да се появяват временни решения, които обаче не винаги работят при всички потребители. Може би, най-лесното от тях е да извикате системния прозорец с натискане на клавишната комбинация Ctrl+Alt+Del и след това да изключите PC-то от червения бутон в долния десен ъгъл.
Остава отворен въпросът дали Майкрософт ще отстранят проблема след като се разбере на какво се дължи, защото както вече знаете, Windows 7 остана без безплатна поддръжка. Възможно е само корпоративните потребители плащащи си за разширена поддръжка да получат коригиращ пач.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.