download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Последното обновление за Windows 10 донася нови проблеми

03.03.2020 00:38 (преди 4 години и 1 месец) | spursy | показана 630 пъти Статистики
Дни след пускането на поредната актуализация, която трябваше да реши различни проблеми, се оказа, че всъщност причинява нови такива.
В края на февруари беше пуснато обновление за Windows 10 под номер KB4535996. То имаше за цел да поправи редица вече известни проблеми, но се оказа, че донася нови такива. Въпреки че не е минала дори седмица от излизането на актуализацията, в интернет вече има множество сигнали от потребители, сблъсквали се с различни бъгове след инсталирането й. При някои проблемите започват още с инсталацията, защото тя така и не може да завърши и след рестартиране системата не зарежда нормално. При други инсталацията преминава успешно, но в последствие Windows 10 става по-бавен, има чести лагове, а понякога се стига и до синия екран на смъртта (BSoD). Най-неприятни са случаите, в които ОС не може изобщо да зареди.
Вероятно сигналите за още повече пострадали потребители не са се повиши рязко, защото KB4535996 не се инсталира автоматично, а само ръчно. Така въпросното обновление е достигнало до много по-малък брой компютри. Засега Microsoft не коментират бъговете причинени от пача, но експерти препоръчват да го деинсталирате и да изчакате да бъде поправен.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.