download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спират повечето обновления за Windows

25.03.2020 18:56 (преди 2 години и 4 месеца) | spursy | показана 544 пъти Статистики
Корпорацията временно ще спре да въвежда нови функционалности, като се фокусира само върху актуализации, касаещи сигурността.
Заради усложнената обстановка по света от COVID-19, Microsoft са взели решение да преустановят издаването на голяма част от обновления за всички поддържани версии на Windows. От месец май, корпорацията вече няма да издава обновявания от клас C и D, които често са незадължителни и носят нови функционалности или корекции на налични функции. Вместо това ще се издават само актуализации от клас B, които запушват налични уязвимости и дупки по сигурността в операционната система.
Новината е наистина добра, защото през последната година сме ви информирали за десетки и непрестанно възникващи проблеми след почти всяко обновяване на Windows 10. Много потребители са се сблъсквали с крайно неприятната ситуация да не могат да използват компютрите си след поредния ъпдейт. Това обаче е повече от неприемливо в моментната ситуация, когато много хора са изолирани в домовете си и компютърът им служи както за връзка с близките, така и за работа.
Фокусирайки се само върху безопасността, Майкрософт ще могат да изпипват повече обновленията, а потребителите да нямат неприятни ситуации.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.