download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Steam също ограничава скоростите и отлага свалянето на игри

31.03.2020 14:27 (преди 4 години) | spursy | показана 803 пъти Статистики
Става въпрос само за игри, които скоро не сте стартирали и то за определени часове. Друга голяма компания - Nintendo, също въведе ограничителни мерки.

Скоро ви информирахме, че заради ситуацията с COVID-19, Свалянето на игри за PlayStation в Европа ще е по-бавно или отложено. В последствие потребителите на PlayStation Network в САЩ също бяха ограничени.
Сега подобна стъпка предприе и платформата Steam. Въведеното ограничение засега обхваща игрите в библиотеката ви, които не сте пускали скоро. Ако се опитате да стартирате игра, която не сте пускали повече от 3 дни, а за нея има излязло обновление, което трябва да се свали, то може временно процеса да бъде отложен. Това зависи дали момента е пиков по отношение на натоварване към сървърите на компанията. В такъв случай обновлението ще бъде отложено за извън пиков час. Игрите, пускани в рамките на последните 3 дни, ще бъдат обновявани веднага.
Днешните игри изискват постоянна интернет свързаност, което води до огромни натоварвания на мрежите, особено когато много хора са изолирани по домовете си. Друга голяма компания - Nintendo също въведе ограничителни мерки, за да предпази инфраструктурата от претоварване.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.