download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Обновление доставящо последният Edge отново забавя Windows 10

03.08.2020 19:07 (преди 3 години и 8 месеца) | spursy | показана 704 пъти Статистики
Microsoft работят по установяване на проблема. Ако и вашият компютър е сред засегнатите, прочетете какви стъпки може да предприемете.
Преди време ви информирахме как Обновление за Windows 10 включващо Edge забавя някои компютри, а сега сякаш историята се повтаря. Неотдавна Microsoft пуснаха обновление под номер KB4559309, което отново има за цел да обнови вградения браузър Microsoft Edge към последната му Chromium базирана версия. Инсталирането на въпросния ъпдейт минава без проблеми, но след това някои потребители започнаха да се оплакват, че техния Windows 10 вече зарежда по-бавно, има лаг при стартиране и работа с някои приложения и спад на FPS при игрите.
Майкрософт потвърдиха, че са наясно с наличието на проблема, но все още не могат да установят на какво се дължи. Затова молят всички засегнати потребители да изпратят чрез Feedback Hub съответните отчети. Според Microsoft сравнително малък брой компютри са засегнати от неприятния бъг.
KB4559309 не може да се деинсталира лесно, затова ако и вашият компютър е засегнат, може да върнете системата към точка на възстановяване от преди инсталиране на обновлението. За да предотвратите ново автоматично инсталиране на KB4559309, трябва преди това ръчно да изтеглите и инсталирате новата версия на Edge. Ако не искате изобщо този браузър, може да използвате инструмента Microsoft Edge Blocker Toolkit, за да деактивирате автоматичното му доставяне.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.