download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Въвеждат ограничение за качване на снимки в Google Photos

16.11.2020 15:28 (преди 3 години и 5 месеца) | spursy | показана 679 пъти Статистики
Освен фиксиран размер GB, вече няма да може да се качват снимки в оригиналното високо качество.
Google обявиха важна промяна, която ще засегне всички потребители използващи услугата Google Photos. От месец юни следващата година вече ще има лимит от 15 GB за безплатно качване на изображения. До сега услугата нямаше ограничения за броя и размера на качваните снимки и видео клипове, което доведе, че всяка седмица се добавят десетки милиарди нови изображения. Това претоварва сървърите дори на гигант като Google, затова ще имате достатъчно време до лятото на следващата година да решите какво ще правите с данните ви, ако са над 15GB. Компанията ще помогне на потребителите, като ще започне да изпраща уведомления, когато наближите лимита. Също така ще бъде представен нов инструмент за управление на хранилището в Google Photos, с който лесно да откривате и триете снимки, които вече не са ценни за вас.
Но ограничението от 15 GB не е единственото идващо с новите правила. Също така, вече няма да можете да качвате снимките в "оригинален размер", защото така ще заемат твърде много място и автоматично ще бъдат компресирани, което от своя страна ще намали качеството. Малка утеха има за собствениците на Pixel устройства, които ще могат да продължат да качват снимки с високо (не оригинално обаче) качество. Предвижда се акаунтите на потребители, които не са се вписвали в регистрациите си повече от две години да бъдат изтрити!
От Google поясняват, че 15GB безплатно пространство и към момента е една от най-добрите безплатни оферти, а 80% от потребителите вероятно няма да достигнат лимита на това ограничение в следващите три години.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.