download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Xiaomi ще дава зарядно за телефоните си само при желание на потребителя

04.01.2021 11:35 (преди 3 години и 3 месеца) | spursy | показана 692 пъти Статистики
Китайската компания оставя избора на всеки отделен потребител и така предлага компромисен вариант спрямо решенията на Samsung и Apple.
През ноември миналата година Apple спря да предлага новите си смарфони в комплект със зарядни и слушалки. Идеята е да се опази околната среда, като се избегне излишно производство на допълнения, ако потребителя няма нужда от такива. Повечето потребители имат няколко останали зарядни устройства от предишни техни телефони, които са съвместими. Първоначално големия конкурент на Apple се присмя на това решение, но много малко след това стана ясно, че И Samsung спира да доставя зарядни устройства в комплект с телефоните.
Сега друг голям производител - Xiaomi предложи компромисно решение. Китайският производител представи новия си смартфон Mi 11 без зарядно устройство в комплекта, но предлага същия модел и в друг вариант включващ зарядно. Така всеки потребител може сам да реши за себе си, кой комплект да избере и дали реално му трябва поредното зарядно. Интересното е, че двата комплекта (с и без зарядно) са на еднаква цена. Така финалният избор за опазване на околната среда остава на всеки отделен потребител на Xiaomi.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 10.01.21, 13:40, soft-support:
    Аз използвам старите зарядни от предишни телефони. За по-удобно дори съм си взел накрайници преходници за различните портове.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.