download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Telegram с огромен скок при изтеглянията

12.01.2021 13:58 (преди 3 години и 2 месеца) | spursy | показана 948 пъти Статистики
Милиони потребители основно от САЩ, изоставят WhatsApp и търсят алтернативен защитен месинджър. Засега от това най-много се възползва Telegram, но Signal също отчита повишен интерес.
След като WhatsApp въведе нови условия, задължаващи потребителите да споделят личните си данни, които ще бъдат събирани на сървърите на Facebook, вкл. телефонен номер, местоположение и допълнителна информация за осъществяване на контакт, сега се наблюдава скок на интереса към приложението Telegram. За това допринася и, че Скандалът около Parler тепърва ще се разраства, след като социалната мрежа бе изцяло блокирана и компрометирана.
Милиони потребители, които обвиняват големите технологични гиганти в цензура и ограничаване на свободата на словото са изтеглили месинджъра Telegram. Голямо увеличение се наблюдава и към друг софтуер за криптирани съобщения - Signal, макар там скока да не е чак толкова голям. От друга страна нови инсталации на WhatsApp сякаш са спрели да се създават.
Създателят на Telegram - Павел Дуров предупреди, че вече са се появили платени ботове в интернет, които публикуват фалшиви новини за приложението му, а също така се изказват в полза на WhatsApp.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.