download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуализация за Windows 10 причинява проблем при принтиране и сканиране

26.07.2021 15:41 (преди 2 години и 8 месеца) | spursy | показана 655 пъти Статистики
Обновление разпространено, за да коригира бъгове възникнали след инсталиране на предишните ъпдейти, не само не успява да оправи проблема, а създава и нови.
Задължителното обновление за Windows 10 пуснато през този месец под номер KB5004237, причинява проблеми при опит за отпечатване и сканиране. След инсталиране на актуализацията, принтери, скенери и многофункционални устройства, които се използват чрез смарт-карта (PIV) за удостоверяване, вече не могат да изпълнят задачите си. Така засегнатите от този проблем са основно компании и бизнес клиенти. Проблемът засяга както всички версии на Windows 10, така и Windows 8.1, Windows 7, а също и различните Windows Server версии. Майкрософт са наясно с неприятния бъг и работят по отстраняването му, а докато това стане ви съветват да обновите драйвера на принтера. Потребители все още имат възможност да влязат в принтера или скенера с потребителско име и парола вместо смарт карта.

Интересното е, че KB5004237 беше разпространен с цел да отстрани проблеми настъпили след инсталиране на обновленията през месец март. Най-осезаемият от тях е влошена производителност при игри, засичане при определени игри и намаляване на кадрите в секунда при други. Притеснителното всъщност е, че KB5004237 не е успял да поправи проблема с влошената производително и много потребители продължават да се оплакват. Освен, че не е коригирал бъговете, за които е предназначен, ъпдейта е донесъл и нови, като описания по-горе с принтери и скенери. Microsoft работят по ново обновление, което да поправи засега забелязаните проблеми.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.