download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Как лесно да ускорите старите поколения iPhone?

25.08.2021 12:07 (преди 2 години и 7 месеца) | spursy | показана 681 пъти Статистики
Компанията не е премахнала умишленото софтуерно забавяне при предишни поколения iPhone навсякъде, а само в държавите, в които е била задължена да го направи.
Преди време стана ясно, че Apple ще плати 113 млн. долара заради забавяне на стари iPhone. Компанията призна, че софтуерно е забавила различни поколения iPhone и iPad, за да удължи живота на вече износените батерии при тях. В няколко държави Apple беше глобена за тази порочна практика, като за пример може да бъде дадена Франция. В дъното на това стои и ново разкритие как с една проста настройка можете да ускорите вашия стар iPhone или iPad. Достатъчно е от настройките да промените географския регион на Франция. Това ще повиши производителността на смартфона и той да започне да работи по-плавно. Софтуерни тестове потвърждават, че след промяната на държавата, производителността се покачва. Отзивите от потребители използващи iPhone 5, 6, 7 (s / SE) също потвърждават това.
Тестове при iPhone 12 показват, че производителността не се променя след смяна на местоположението, което потвърждава, че умишленото забавяне се прилага само при стари модели. Въпреки големия скандал преди месеци, Apple очевидно не са премахнали умишленото забавяне за всички държави, а само за тези, в който са били задължени. Това обаче е оставило тази вратичка и потребителите от други страни могат да ускорят устройствата си, като направят малката настройка.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.