download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Представиха официално операционната система Windows 11

06.10.2021 12:31 (преди 2 години и 5 месеца) | spursy | показана 621 пъти Статистики
Новата операционна система ще може да се използва адекватно само на нови компютърни конфигурации от последните години и ще се опита да привлече геймърите.
Microsoft официално представи финалната версия на новата ОС - Windows 11 и вече всеки желаещ може да я изтегли като ISO дисков образ. На пръв поглед веднага се забелязва, че живите плочки вече ги няма, а старт менюто е преместено в центъра на екрана.

Windows 11 ще се опита да привлече геймърите, като предложи по-добра оптимизация и преживяване. На ниво ОС е интегрирана онлайн услугата Xbox Game Pass, която предлага магазин с игри и голяма база данни от приложения, които се предоставят чрез абонамент. Притежателите на монитори с поддръжка на технологията Auto HDR ще се радват на автоматично подобряване на изображението. Друга добавена технология е DirectStorage, която повишава ефективността на процесора при игрите, чрез качване на данните за играта в паметта на видеокартата и по този начин ускорява стартирането.

При Windows 11 отчетливо се забелязва как Майкрософт са се фокусирали върху сензорното управление. Софтуерната клавиатура има повече настройки, значително са усъвършенствани функциите за ръкописно въвеждане на текст, както и за управление с помощта на жестове и гласови команди.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.