download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Windows 11 беше пусната с наличен известен проблем

06.10.2021 13:32 (преди 2 години и 5 месеца) | spursy | показана 654 пъти Статистики
При някои потребители се наблюдава изтичане на памет при работа с файловия мениджър, което води до препълване на RAM и до значително забавяне на компютъра, а понякога и до срив.
Часове след като Microsoft Представиха официално операционната система Windows 11, стана ясно, че в нея е наличен сериозен проблем известен още от предварителните версии. Става въпрос за изтичане на памет при работа с файловия мениджър, което води до препълване на оперативната памет и до значително забавяне на компютъра, а понякога и до срив.
Проблемът е, че за този бъг се знае от месеци и е открит в предварителните версии на Windows 11, но не е бил отстранен преди представянето на финалната версия. Грешката се проявява, когато няма заделено пространство за кеша на ОС и лесно можете да проверите дали е активна при вас.
Отворете Task manager и подредете процесите според максимално използваната памет, след което отворете файловият мениджър (Win+E) и той ще се появи в горната част на списъка. След това затворете File Explorer и вижте дали паметта заета от него се е освободила. При някои потребители дори известно време, след като са затворили програмния прозорец на File Explorer, RAM продължава да се използва и покачва.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.