download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

TikTok е най-изтегляното приложение през първото тримесечие на 2022 година

08.05.2022 11:49 (преди 1 година и 10 месеца) | stefankr | показана 424 пъти Статистики
TikTok е една от най-бързо развиващите се социални мрежи в света. Според скорошния доклад на Sensor Tower за Q1 2022: Store Intelligence Data Digest, TikTok е най-доброто приложение в света по отношение на изтегляния през първото тримесечие на 2022 г. От стартирането си, TikTok надхвърли 3,5 милиарда изтегляния, което го прави петото приложение, което нарушава този етап, а също и единственото, което не е собственост на Meta.
От началото на 2022 г. TikTok е изтеглен над 175 милиона пъти. На второ място по изтегляния през първото тримесечие е Instagram, Facebook е трети, WhatsApp - четвърти. При първите пет месинджъра е Telegram. Нито едно приложение не е получило повече изтегляния от TikTok от началото на 2018 г., когато WhatsApp е имал 250 милиона изтегляния на тримесечие по целия свят, според доклад на Sensor Tower.

Подобно изравняване в класацията на петте най-популярни приложения се наблюдава по отношение на изтеглянията от App Store за собствениците на iPhone и iPad през последните три тримесечия. TikTok надхвърли 70 милиона изтегляния в App Store за трети път през първото тримесечие на 2022 г., водено от 11% увеличение на изтеглянията в Азия на тримесечие. Въпреки че е забранен в Индия, един от най-големите пазари за приложения в света, TikTok се класира на трето място по отношение на общите изтегляния в Азия, където е №1 в App Store и №7 в Google Play.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.