download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Български фирми могат да получат безвъзмездно финансиране по програмата "Технологична модернизация"

23.08.2022 11:57 (преди 1 година и 7 месеца) | spursy | показана 1005 пъти Статистики
Европейската програма е насочена към микро, малки и средни предприятия, като финансира закупуването на софтуер за управление на дейността на компанията. bgERP е един от най-добрите варианти за целта и е изцяло съобразен със спецификите на българския бизнес и култура.

Европейската програма за безвъзмездно финансиране "Технологична модернизация" е насочена към микро, малки и средни предприятия. Фирмите, които отговарят на конкретни изисквания могат да кандидатстват с краен срок 21 септември 2022 г. Програмата дава възможност да се финансира закупуването на софтуер за управление на дейността на фирмата.

bgERP е система за управление на бизнеса, чиято последна версия "Орловец" 22.31 излезе преди броени дни. Системата е с много богати възможности, с уеб интерфейс достъпен от различни устройства и лиценз с отворен код. Повече за възможностите на системата вижте на адрес: https://bgerp.com/Bg/144

С внедряването на bgERP ще оптимизирате вашите бизнес процеси, ще усъвършенствате организационните си дейности, ще подобрите контрола и координацията в работните ви екипи, ще придобиете в реално време цялостен поглед върху финансовото състояние и материалните активи на фирмата.

Ако желаете, свържете се с вашите консултанти по европейски проекти, за да ви информират за допустимостта на вашето предприятие по настоящата програма и да получите оценка за потенциално финансиране.

Ако желаете да получите приблизителна оферта за внедряване на bgERP във вашето предприятие, моля попълнете този формуляр:
https://experta.bg/B/R/inquiryForm

В случай, че отговаряте на условията за кандидатстване и при интерес към внедряване на bgERP, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът на Експерта ООД е готов да подкрепи развитието на вашия бизнес!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.