download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

FTP Navigator 8.03


Симпатичен FTP клиент! Удобен, надежден и лесен.


Изтегли (715 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: InternetSoft Corporation
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 715 KB
Обновен на: 19.01.2011 от tegote
5362 показвания, 539 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

CuteFTP Professional 9.0
Core FTP Lite 2.2.1958
Fresh FTP 5.52

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
6.58 CD 08/2002
 

Кратко описание и история:
Един от "бащите" на този вид софтуер. Доколкото си спомням това беше първия FTP-клиент, който съм виждал. Лично на мен ми харесва много повече от CuteFTP и останалите негови клонинги. Работи на български език. FTP Navigator се използва много лесно и удобно и не заема много памет, но предлага функционалност, която може да се конкурира в другите по-мощни програми от този тип. Клиентът поддържа proxy, защитни стени и сокети 4, 4.5 и 5. Във версията 8.03 са включени неуточнени подобрения, обновления и поправки. FTP Navigator 8.03 е преведена на 26 езика и е съвместима с операционните системи Windows 95, 98, Me, 2000, NT, XP, Vista и 7. От 2007-ма година, когато версията беше 7.77, програмата е с новото си име FTP Commander Pro. Въпреки всичко авторите са оставили вратичка, като са направили малък компромис да подновят програмата със старото й име в отделен сайт. Същото се хоства и от официалният сайт, видим само чрез Google. Всичките налични в момента версии са следните: FTP Navigator, FTP Commander, FTP Commander Pro, FTP Commander Deluxe.

За програмата:

FTP Navigator ви дава възможност да качвате и сваляте данни или да изтривате един или повече файлове, включително цялата папка, заедно с поддиректории.

FTP Navigator може автоматично да подновява и завършва трансферът на файлове, който по някаква причина е прекъснат или периодично се опитвате да се свържете с FTP сървъра, ако предишната връзка е била неуспешна. Сървърите обикновено разпадат връзката автоматично, ако потребителят не е активен за повече от определен период от време.

FTP Navigator включва команда, която ви позволява да "поддържа връзка", което означава, че retention prompts периодично се генерира за поддържане на връзка. FTP Navigator съдържа и пасивен режим на прехвърляне на файлове. Сървър директориите понякога са невидими за разглеждане, което означава че опцията с възможността за промяна на директориите ще бъде изключително полезна.

Прозорецът "Свойства" на FTP сървъра предлага редица много удобни опции: "Първоначална директория на FTP сървъра". Удобни функции на програмата включват влачене и пускане, изскачащ прозорец и прецизно контекст меню, което може да бъде поискано от щракване с десния бутон на мишката. FTP Navigator е съвместимa с Proxy, Firewall, Sockets 4, 4.5 и 5.
Превъзходните възможности на програмата включват: directory synchronization на локални и отдалечени компютри за достъп (сравнение на промяна или нови файлове), пълен набор от бутони и опции, за да наблюдава контролата на командния ред, за ръчно въвеждане на FTP команди и др. Нейният удобен за потребителя интерфейс става мигновено очевиден.

Ето някои основни характеристики на "FTP Navigator":
• Подновяване и да приключване на трансфер на файлове, когато връзката е прекъсната - няма повече загубено време за наблюдение на програмата по време на качване или изтегляне на файлове.
• Автоматично се опита да се свърже с вашия FTP сървър, ако първоначалният опит да се свърже е неуспешен.
• Изтриване на един или повече файлове, както и цялата папки и поддиректории - управление на отдалечени сървъри никога не е било по-бързо и лесно.
• Пазене на FTP връзката. Сървърите са склонни да прекъснат връзката автоматично, когато спрете да използвате за някакъв период от време (често няколко минути). FTP Navigator противодейства на това, като изпраща редовни retention prompts, за да ви държи свързан.
• Показва скрити сървър директории. Сървър директориите понякога са скрити от погледа - FTP Navigator е удобен вариант да ви ги разкрие.
• Синхронизиране на директории на локални и отдалечени компютри за достъп (за сравнение на промяна или нови файлове).
• Автоматично възлага параметри на трансферът на файловете в зависимост от вида на файла, който се качва (параметрите може лесно да бъдат разширени).

Ограничения: 30 дни пробно


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.