download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПЛЮС-МИНУС™ 6.78


Интегриран продукт за фирмено управление


Изтегли (18221 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Перфект Софтуер ООД
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 18221 KB
Обновен на: 29.07.2005 от mitko
58859 показвания, 9236 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

ЗАПЛАТИ (portable) 8.5.45
FS ТРЗ (Труд и работна заплата) 1.1.179.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
6.48 CD 12/2003
6.69.10 CD 04/2005
6.71.20 CD 05/2005
6.71.20 CD 06/2005
6.71.20 CD 07/2005
6.78 CD 08/2005
6.78 CD 09/2005
6.78 CD 10/2005
6.78 CD 11/2005
6.78 CD 12/2005
6.78 CD 01/2006
6.78 CD 02/2006
6.78 CD 03/2006
Highslide JS

ПЛЮС-МИНУС™ е съвременен, професионален и напълно интегриран финансово-счетоводен офис пакет, включващ СЧЕТОВОДСТВО, СКЛАД, ТРЗ, ЛС и СЕБЕСТОЙНОСТ на произведената продукция. Всички модули са многофирмени.

КАКВО ОТЛИЧАВА ПЛЮС-МИНУС™ от други програмни продукти за управление на финансовата и търговска дейност:
- Комплексни и индивидуални решения за всеки вид дейност.
- Представяне на проекти относно специфичните изисквания на клиентите;
- Намаляване разходите и оптимално натоварване ресурсите на предприятието;
- Гъвкавост, удобство и скорост на работа. Пестене на време;
- Използване на многофункционални документи - без ограничения за броя на въведените номенклатури и външен вид идентичен на стандартните бланки;
- Пълна видимост и възможност за редактиране или изтриване на всички въведени операции и документи;
- Опериране в произволен интервал от време без архивиране на периоди;
- Трансфер на данни между отдалечени офиси;
- Без ограничения за броя на фирмите и на използваните аналитични нива, номенклатури и обекти в тях;
- Йерархична база от данни, разработена от фирмата - не са необходими допълнителни лицензи;
- Вграден редактор на документи отчети, аналогичен на MS Excel - Поради голямата популярност на продуктите на Microsoft, всеки имащ компютърна грамотност е запознат с работата с MS Excel и веднага без предварителна подготовка може да работи с редактора. С помощта на този редактор може да се задава произволен външен вид на документите и отчетите, включени в инсталацията на програмата, както и да се създават нови, съобразени с индивидуалните особености на фирмата; извежданите отчети могат да бъдат записвани в MS Excel (.xls), текстов или HTML формат. Редакторът може да бъде използван и отделно от ПЛЮС-МИНУС.
- Активна система за предупреждаване, фиксиране и своевременно отстраняване на грешки;
       
Модул СЧЕТОВОДСТВО осигурява банковите и касовите операции, воденето на дълготрайните материални и нематериални активи, материали, продукция стоки и услуги, валутни операции, взаимни разчети с организации, дебитори, кредитори, с подотчетни лица, разчети с бюджета, а също така
и всякакви други раздели на счетоводната отчетност. СЧЕТОВОДНАТА част позволява реализирането на произволни схеми на счетоводна отчетност, като предоставя гъвкави възможности за водене на счетоводство (много добре развита йерархична аналитичност, многомерни аналитични отчети, сложни операции и т. Н.), възможност за автоматично и ръчно въвеждане на счетоводни операции, въвеждане, съхранение и печат на различни първични документи, а също така формиране и печат на разнообразни отчети.

       Модул СКЛАД включва управление на складовите запаси от стоки и тяхното движение, резервиране на стоки и контрол на плащането им, следене състоянието на взаимните разплащания с контрагентите, формиране на необходимите първични документи - проформи-фактури, фактури, складови разписки и т. Н., връзка с баркод-четци и фискални устройства, водене отчет на покупките и продажбите на стоки, паричните средства в касата, следене на взетите и дадени на консигнация стоки, формиране цените на стоките в различни валути, даване на разнообразна отчетна информация за движението на стоките и парите.
       
       Модул ТРЗ и ЛС е предназначен за изчисляване на работна заплата и водене на личния състав. Той осигурява автоматизирано изчисляване на начисленията и удръжките по произволни алгоритми, формиране на фишове за заплати от произволен тип; изчисляване на индивидуални и групови начисления; формиране на ведомости за заплати и екапитулации, изчисляване на болнични и отпуски; изчисляване на щатни заплати и нормени заработки; създаване на дискета за НОИ, статистически справки, автоматичен печат на платежни нареждания за внасяне на здравни и социални осигуровки; автоматично осчетоводяване на начислените заплати; ормиране на файлове към различни банки за изплащане на заплати чрез дебитни карти; справки за личния състав; печат на трудови и граждански договори, допълнителни споразумения, молби и заповеди за отпуск, сметки за изплатени суми, служебни бележки и много други документи.
       
       Модул СЕБЕСТОЙНОСТ е предназначен за изчисляване плановата себестойност на продукцията, формиране на калкулации на произвежданите продукти, автоматично изписване на вложените материали.
       
       Прочетете за новостите във версия 6.69 http://www.persof.com/bg/plusmin/pm669info.html

Ограничения: 30-дневна пробна версия


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 05.10.07, 09:26, anonymous:
    защо не мога да я изтегля някакви идеи
  • Събота, 06.10.07, 19:26, anonymous:
    Моля кажете ми ,ако някой знае каква е цената на програма ПЛЮС МИНОС с всички модули. БЛАГОДАРЯ
  • Сряда, 14.11.07, 16:20, bhorse:
    Абе... чат-пат поглеждам, та видях, че имало и противоречив на моя коментар... Е, аз продължавам да контактувам с колеги, но досега ВСЕКИ, който работи с това твърди, че по-отвратителна програма не е виждал, та не знам дали аз съм невнимателен или lulu1 е някой, който работи в "Перфект софтуер"...
     Счетоводителката, която работи на моето място с този вреден продукт вече беше изгубила данни на два пъти - също както и аз - вечерта свършва, прави архив и излиза от програмата. На другия ден й липсват половината ВЪВЕДЕНИ данни, които обаче ги има в архива. Това сигурно не е проблем за някои, но за всеки, който има повече от 5-6 фактури на месец си е голям проблем.
     Що се отнася до останалите цитирани "предимства", вече не съществува програма, която да не може да вади справки от и до различни дати, а не за конкретен месец. Същото се отнася и до плащанията за определена фактура.
    А аз съм инсталирал и работил на много програми - не само за себе си, но и за нямалко колеги.
    А за поправката на ДДС-то - добре де, грешиш и поправяш, няма проблеми, случва се понякога. Но ако не влезеш в самата фактура, как ще ти се поправи и сгрешената статия? А за аналитичните признаци - ще повторя: няма проблеми, равняват се. Но ако имаш 20-30 фирми все с различни аналитичности, е малко трудно да помниш коя сметка на коя фирма е аналитична и коя не е, нали? И когато аналитичността не е част от сметката, а е въпрос на избор, то тогава се получават неравнения. Същото става и ако просто забравиш да цъкнеш аналитичната партида и тогава сборът на партидите е различен от салдото на сметката.
  • Сряда, 09.01.08, 15:22, anonymous:
    Чета и не мога да повярвам... Работя с тази програма почти от самото и начало и досега почти никога не съм имала проблеми с нея. Казвам почти разбира се, защото това е нещо направено от хора и няма как да е безгрешно, но с всяка изминала година програмата става все по-добра.. Като чета за проблемите, които сте имали - виждам едно едниствено обяснение и то не е в софтуера. Дори и да има недостатъци това е една от най-разпространените програми на пазара и ако изчезват данни ей така...че то досега да са линчували създателите и..Това звучи просто несериозно. Убедена съм, че проблемите в програмата идват от друго място - сам сте написал, че помощта трябва да се чете внимателно, а ако и това не помага защо не звъннете на хората, които я поддържа? Не мен лично никога не са ми отказвали помощ. Няма да и хваля предимствата, че сигурно и мен ще изкарате, че работя там, но аз съм много доволна от нея и не бих я сменила и не само защото не ми се дават пари за друга / между другото наистина ли смятате,че програмата е евтина, защото според мен не е особено.. но си струва/. А относно аналитичните признаци - явно просто не сте си ги създали така, че да ви е лесно да работите с тях и затова ви е трудно да ги следите.
  • Сряда, 12.11.08, 18:12, anonymous:
    някой може ли да ми даде код или лиценз за тази програма че не ми се плаща

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.