download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ISOsystemPlus 6


Системи за управление ISO 9001:2000, ISO 14001:1996, OHSAS 18001,HACCP


Изтегли (1668 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Система Плюс ЧП
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 1668 KB
Обновен на: 25.03.2004 от mitko
9418 показвания, 1728 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

ПЛЮС-МИНУС™ 6.78

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
6 CD 04/2004
6 CD 05/2004
6 CD 06/2004
6 CD 07/2004
6 CD 08/2004
6 CD 09/2004
6 CD 11/2004
Highslide JS

ISOsystemPlus е програма създадена, да стане Ваш верен помощник при създаването, внедряването, ISO-сертификацията и постоянна поддръжка на системата за управление на качеството, околната среда, хранителна безопасност, охрана и безопасност на труда, при решаване на проблемите и търсенето на отговорите на въпросите, които неизбежно ще възникнат в процеса на изпълнение на тези задачи.

# Практичност на програмата.
"ISOsystemPlus" е създаден основавайки се на реалния опит на нашите партньори. От една страна, това са организации, които успешно са разработили, внедрили и сертифицирали своя система за управление. От друга страна - фирмите, предоставящи консултантски и сертификационни услуги в областта на управлението на качеството (т. Е., представители на другата страна на "бариерата").
# Пълно съответствие на структурата на "ISOsystemPlus" на основните програмни изисквания на ISO.
Модула "Документи" помага да се създаде система за ефективен контрол и управление на документацията, модула "Процеси" да опишете бизнес-процесите на Вашата организация и да спомогне да реализирате по този начин изискванията за внедряване на "системния подход", модула "Тренинги" да построите система за контрол на процеса на обучение и подготовка на персонала, модула "Одити" ще Ви даде инструмент за внедряване на автоматизирана система за контрол на одитите на системата и съответните коригиращи действия.
# Автоматизацията на мониторинга на състоянието на документите/тренингите/одитите и информирането на ползващия за необходимост от своевременно изпълнение на планираните действия.
Програмата сама следи за следните аспекти:
а) състояние на документите - от момента на създаването им, чрез процеса на съгласуване и утвърждаване на проекти на документи, до адресирането на вече утвърдения документ до крайния получател
б) своевременно провеждане и оценка на планираните тренинги (а също и оценката на ефективността на проведените тренинги);
в) своевременно провеждане на одити на Системата, а също проверка на изпълнението на планираните коригиращи действия;
- и информира ползващия за фактите на "просрочване" на планираните действия и необходимостта от извършването им.
# Организация на достъпа на ползващите до информация от Системата (четене/въвеждане/промяна на данните) в съответствие с различните нива на достъп.
Главния принцип е: всеки ползващ трябва да има достъп до обема информация, нужен за изпълнение на своите професионални задължения, и достатъчен за предотвратяване на неоторизирано изтичане на данни и осигуряване на запазването на "ноу-хау" на организацията.
# Гъвкавостта и приложимостта към реалиите и изискванията на най-различни фирми.
a) Вие можете сами да изберете уникална конфигурация на Вашия "ISOsystemPlus", която ще е създадена в съответствие с Вашата поръчка отчитаща спецификата именно на Вашата организация.
б) В зависимост от степента на компютаризация на Вашата организация "ISOsystemPlus" може да функционира или като мрежова програма, обединяваща всички ползващи вътрешната мрежа и да се определи на всеки нужното ниво на достъп до документацията на Системата, или на едно РС като работно място на Координатора на Системата
# Оперативността на програмата при търсене на отговори на Вашите въпроси и решения на Вашите проблеми.
Вашето време е най-ценния Ви капитал. "ISOsystemPlus" изповяда този принцип. Няколко натискания на клавишите и цялата информация, която Ви е необходима за Вашата работа над СУК (започвайки от конкретните данни по Вашата организация, нейната система от документи и процеси, и приключвайки с информационно-справочни текстове БДС и/или Международни Стандарти ISO) ще Ви бъде предоставена в най-удобен вид.
# Многозадачност на програмата.
Ползващите "ISOsystemPlus" могат да въвеждат данни в Системата, преглеждат/редактират текстове на документи (до които имат достъп), оперативно да обменят текуща информация, да изпращат документи и съобщения по електронната поща, получават информация от различни сайтове чрез Интернет - и всичко това да правят, без да губят време за излизане от "ISOsystemPlus".
# Универсалност и логичност на структурата на програмата съчетано с простота на интерфейса.
Запознавайки се с демо-версията на "ISOsystemPlus", Вие ще се убедите сами в това. Ще Ви помогне и подробното "Ръководство на ползващия" (включено е в демо-версията), и удобна система на интерактивна "вградена" помощ за всяка форма на програмата.
# Цена на програмата
Достъпна за ползващи от всякакво ниво. Ако Ви се е налагало да се сблъскате с програмни продукти, разработени за решение на задачите за управление на качеството, Вие ще бъдете приятно изненадани от съотношението "цена/качество" на нашата програма.

Ограничения: пълнофункционално демо ограничен брой на документи

Изисквания: Windows 95 (или повече) Pentium 100, 32 MB операти


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 08.12.09, 10:00, anonymous:
    По никакъв начин не успях да стигна до програмата. Ако някой я е свалил бих искала да знам дали има друго място от където да я взема защото http://www.isosystem.info не се отваря.
  • Вторник, 08.12.09, 10:46, the.6661:
    ” По никакъв начин не успях да стигна до програмата. Ако някой я е свалил бих искала да знам дали има друго място от където да я взема защото http://www.isosystem.info не се отваря. „
    пробвай от тук:
    http://www.isosystemplus.com/bg/Install.html
  • Четвъртък, 10.12.09, 12:45, anonymous:
    Благодаря за помощта! Имам програмата и даже вече я разучавам.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.