download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

WebAsyst Document Depot 1.0


Online съхранение и споделяне на файлове


Изтегли (2541 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: WebAsyst
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 2541 KB
Обновен на: 25.10.2004 от bvp
3368 показвания, 153 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.0 CD 12/2004
 
Highslide JS

WebAsyst Document Depot е лесен и мощен уеб-базиран инструмент за съхранение и споделяне на файлове и папки online. Той ви позволява да качвате и запазвате всякакви видове документи, да ги подреждате в папки, да получавате достъп до нещата ви (права само за четене, за четене/писане или пълни права). Папките са подредени в йерархичен ред. Всяка папка може да съдържа файлове и поддиректории без ограничение. Функцията за търсене ви позволява да търсите по каквато и да е ключова фраза, съдържаща се в името на файла или описанието му. Резултатите от търсенето могат да се обработват допълнително - да ги копирате, премествате, изтривате, да променяте файлове директно от списъка с резултати. Файловете могат да бъдат показвани в мрежов или табличен формат, където атрибутите им се изобразяват в различни колони, като име на файл, туп, размер и др. Можете да сортирате списъка по съответна колона, като щракнете върху името й. Можете да настроите кои колони да виждате в списъка с документи. Разполагате с добро управление и обработка на файловете: можете да копирате или местите цяла папка с всички поддиректории и файлове на ново място. Можете да копирате/местите повече от един файл, в която и да е друга достъпна папка.
Административните функции на Document Depot ви позволява да показвате всички права за достъп на даден потребител за всички папки. Лесно можете да добавяте нови папки, да променяте права на потребител и др. Document Depot е достъпен по всяко време посредством стандартен браузър или Windows клиент.
WebAsyst Windows Client е програма, която се интегрира със средата на Windows и позволява да извличате файлове и папки от десктопа ви на уеб-базираното устройство и обратно.
WebAsyst Document Depot може да се ползва от вече хостваното място или да бъде закупен сорс кода на PHP, за да го хоствате на вашия корпоративен уеб-сървър.

Ограничения: 30 дневен пробен период

Изисквания: PHP 4.3, MySQL 3.22


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.