download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

SoftForYou Keylogger 1.0


Следи и записва всичко, което се пише с клавиатурата


Изтегли (128 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Softforyou
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 128 KB
Обновен на: 18.11.2004 от krum
12753 показвания, 2607 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

REFOG Free Keylogger 8.6.0.2500
Tiny Keylogger 2.0
Home KeyLogger 2.00

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.0 CD 12/2004
 
Highslide JS

SoftForYou Keylogger е безплатна и лесна за използване програма за проследяване и записване на натиснатите копчета на клавиатурата (keylogger). Тя ви позволява да следите разговорите на своите деца; да се убеждавате, че не осъществяват съмнителни запознанства по Интернет или споделят лична информация на непознати. Инструментът записва абсолютно всичко, написано в почти всички програми (но задължително в основните като уеб браузъри, e-mail клиенти, ICQ, IRC, игри и т. Н.). Генерира напълно разбираеми форматирани HTML логове, съдържащи също потребителското име, името на програмата от която са записани, заглавието на прозореца, датата и часа на действието. Макар и лесна за употреба, SoftForYou Keylogger е много добре защитена. Тя е напълно невидима (не се забелязва в Task Manager, System Tray, Uninstall списъка или менюто ви с автостартиращи се програми); има опция за криптиране на осъществените записи и всичко това е сбито в компактно малкия й размер.


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

 • Четвъртък, 19.06.08, 12:48, anonymous:
  не е неизползваема.много е лека и е много готина.Чудиа се как не можетеда иа инсталирате -толкова е елементарно?То започвам да се чудя с Windows-а тогава как я карате????
 • Четвъртък, 18.09.08, 22:36, anonymous:
  Значи, преди да сте инсталирали програмата сте въвели един буквен код. Този код където и даго напишете се отваря автоматично програмата. Стандартния код е: frklg. Значи отворете примерно Notepad, напишете го, и ще ви се отвори програмата. След това ще видите настройките. Можете да смените кода, да я деинсталирате... Програмата засега много ми харесва ;)
 • Сряда, 21.04.10, 13:45, anonymous:
  Цитат anonymousЗначи, преди да сте инсталирали програмата сте въвели един буквен код. Този код където и да го напишете се отваря автоматично програмата. Стандартния код е: frklg. Значи отворете примерно Notepad, напишете го, и ще ви се отвори програмата. След това ще видите настройките. Можете да смените кода, да я деинсталирате... Програмата засега много ми харесва ;) ПОМОГНЕТЕ!!!!Всичко,което е написал аnonymous го направих.Програмата е готова и инсталирана,но не се отваря,за да направя настройките.Пиша кода в Notepad,,но.....нищо.Моля ви,които може,да ми помогне.
 • Четвъртък, 05.05.11, 16:46, anonymous:
  На единия компютър работи без проблем които е с XP,на другия я инсталирах но немога да я отвора тои е с windows 7,няко знае ли как да се отвори.
 • Сряда, 10.12.14, 00:31, sloni-baloni:
  И аз уж я инсталирах. Сега пиша кода и не ми се появява програмата. Защо ли?

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.