download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2009


Защита от вируси и шпионски софтуер


Изтегли (56258 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Trend Micro Incorporated
Лиценз: Shareware
ОС: Windows XP/Vista 
Големина: 56258 KB
Обновен на: 13.03.2009 от spursy
12755 показвания, 2117 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

AVG Anti-Spyware 7.5.1.43 (3339)
Anti Spyware 2005 4.0.0.1
VnSI4H Anti Spyware 1.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
3.12 CD 11/2005
 
Highslide JS

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware е мощен инструмент за борба с вируси, троянци, rootkits, шпионски и рекламен софтуер. Осигурява защита в реално време от опасностите идващи от интернет. Сканира пристигащата електронна поща за наличие на вредители. Обновява се редовно с последните вирусни дефиниции.

Ограничения: 30 дни

Изисквания: 800MHz processor, 300MB място на диска


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 09.01.07, 10:16, anonymous:
    не теглете версията за 2007 има вирус
  • Събота, 27.01.07, 22:40, anonymous:
    niakoy znae li reg.cod ? PLEACE.....
  • Неделя, 22.04.07, 23:28, anonymous:
    Trend Mirco PC-Cillin Internet Security 2007 , ето с тази антивирусна съм и е жестока Nod32 е баси ужасната..ако искате вирусчете инсталнете си я
  • Четвъртък, 06.09.07, 10:26, saytex:
    Trend Micro PC-Cillin Internet Security 2007 15 Build . Една не лоша програма, може да си я инсталирате ама не очаквайте подвизи от нея. Да видим какво се крие зад това име. Една хубава програма която има добри възможности за управление. Има отделен макроскенер и няма евристичен анализ за разлика от конкурентите. Скоростта на сканиране е приемлива а при архивен файл зе забавя много.

    Актуализирането е сложно и досадно с ръчна подмяна на виртуални елементи - което значи че грешката е фатална.

    Интерфейса е шарен с множество бутони за управление.

    Скенера има не лош прозорец с ясни бутони - големи с красноречиви икони. Забелязва се чувствително забавяне на системата при тази антивирусна програма.

    Опциите за настройка за резидентната част са оскъдни - дори няма проверка на флопитата при изключване а авариината дискета не е една а три L L L .

    За тестовата колекция вируси беше безпогрешно разпозната като дори съобрази че са вируси правени с Instant Virus Production kit.

    Като цяло интерфейса е интуитивен и лесен за настройка.

    Няма защита на настройките като McAfee Virus Scan. Това е недостатък. Няма опции за изпращане на заразен от непознат вирус файл в лабораториите на Trend Micro, няма опция за алармиране на подателя че ви е пратил заразена поща, няма опция за алармиране по мрежата или на администратора.

    Като положителен ход на Trend Micro мога спомена WEB Trap и. WEB Trap предпазва от идващи от мрежата вируси, аплети и скриптове които имат намерение да ви причинят неприятности. WEB Filter има за цел да блокира и филтрира сайтове по ваш избор и рекламни сървъри - сървъри от които се изтеглят рекламните банери. Така можете да си предпазите децата от порнографски сайтове, както и сайтове съдържащи оскърбително съдържание и насилие.

    За защита на електронната поща има модул POP3 Scan който само ви алармира че има причакен заразен файл и нищо повече освен опит за изтриване и опит за обеззаразяване и карантина. McAfee Virus Scan предлага и други функции на неговия пощенски модул с още функции: опции за изпращане на заразен от непознат вирус файл в лабораториите за изследване, няма опция за алармиране на подателя че ви е пратил заразена поща, няма опция за алармиране по мрежата или на системния администратор.

    Като заговорих за карантина - една папка където се държат съмнителни или заразени с непознат вирус файлове като се отразва тотално достъпа до тях - дори се изпращат за анализ.

    Когато сканирате се появява Scan Wizard който ви предлага няколко основни сканиращи модули за

    Сканиране на цели устройства, сканиране на единични файлове и папки, сканиране за лоши макроси - макровируси, сканиране на пощата, сканиране на файловете записани от сайтовете и плъгините нужни за това или онова в интернет, както и сканиране на флопитата ви.

    С други думи нищо особено. Вижте конкуренцията там може да попаднете на това което ви трябва, но ако сте непретенциозен потребител който само ползва копютъра за елементарни функции тази програма би ви свършила работа.

  • Петък, 13.03.09, 00:10, karadzha:
    То и муфтата (безплатното) свършва, но споко - хубавото никога няма да се сократи (свърши, спре - разяснявам, щото и аз да разбера кво казвам).

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.