download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

MWinFix 1.05


Отстраняване на най-честите и досадни проблеми в операционната система


Изтегли (3185 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Microinvest
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 3185 KB
Обновен на: 05.05.2008 от deyanpetkov
18921 показвания, 1512 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Font Xplorer 1.2.2 free
Bulgarian Phonetic (WinXP x64)
SwitchType 2.1

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.04 CD 01/2007
 

MWinFix е безплатна специализирана програма за отстраняване на най-честите и досадни проблеми в операционната система. Посочените проблеми се дължат на добре познати фактори, но обикновено тяхното отстраняване е възможно само от специалист. Тази програма прави минимални корекции и елиминира причините за появяването на тези проблеми, като за целта не е необходимо посещение от специалист.

Инсталиране на шрифт Hebar
    Когато справките не се четат или големите бели надписи не излизат на кирилица – решението е в сервизния модул MWinFix. Програмата инсталира необходимия шрифт и уведомява всички приложения за внесените корекции в таблицата с шрифтове.

Добавяне на Default принтер
    В част от Windows системите не е инсталиран никакъв принтер. Това води до проблеми при визуализация на справките и разполагането им на лист хартия. За да се елиминира този проблем, сервизната програма MWinFix добавя фиктивен принтер Epson FX-80, който решава посочените проблеми.

Смяна на точката на клавиатурата
    В част от Windows системите клавиатурата на Български език изписва десетична запетая вместо точка. Това е проблем и затруднява ефективната работа с малката клавиатура. С помощта на MWinFix във Вашата система се инсталират две нови клавиатурни подредби /Bulgarian BDS - Microinvest и Bulgarian PHO - Microinvest/, които съдържат десетична точка. След натискането на съответния бутон от MWinFix е необходимо да изберете предпочитаната клавиатурна подредба и този проблем е решен.

Коригиране на Regional And Language Options
    Често срещан проблем е неправилно дефинирания формат на датата – mm/dd/yyyy вместо приетия в България dd.mm.yyyy. Ако Вашия Windows не е настроен подходящо, то MWinFix ще коригира регионалните настройки и ще доведе до правилно визуализиране на датите.

Инсталиране на тема на десктопа
    При желание от страна на клиентите, MWinFix ще инсталира красива и ненатрапчива тема на Вашето работно пространство. Това помага за по-ефективното използване на работния плот и подходящи настройки за оптимална работа на програмите и операторите.

Автоматизирана инсталация
    За всички клиенти, които не са компютърни специалисти предлагаме напълно автоматизирана програма за настройка на параметрите на системата. Чрез сервизната програма MWinFix всеки може да си инсталира шрифтове, клавиатурни подредби с правилно работеща точка, коректна настройка на датата и добавяне на принтер, ако в системата не е дефиниран принтер. Също така тази система може да установи тема на десктопа, при която има автоматичен Screen Saver с връзка към счетоводни форуми.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 30.10.06, 19:18, anonymous:
    Никакви две клавиатурни уредби не излизат , за точката става въпрос !!!
  • Понеделник, 30.10.06, 19:38, anonymous:
    mnoo smahnata programa premahva , pramahva ..... premahva !!! premahva ama dryg pat nai napred e instalirai togava a i imah problem premahna go yj i sled 1 sedmica hop gledam problema s oshte 10 virysa vyrhy nego !!! izgodna programa

  • Вторник, 31.10.06, 09:05, anonymous:
    Каква десетична точка бре, какви проблеми, в България има десетична запетая, това не е Америка или Австралия

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.