download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Free Window Registry Repair 4.2


Инструмент за бързо почистване на регистрите в Windows


Изтегли (799 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: RegSofts.com
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 799 KB
Обновен на: 06.09.2020 от spursy
13407 показвания, 2441 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Glarysoft Registry Repair 5.0.1.127
Eusing Free Registry Cleaner 4.6
Wise Registry Cleaner 11.1.3.718

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.2 CD 01/2008
1.5 CD 06/2008
1.8 CD 2-2009
2.0 CD 5-2009

Почти всеки от вас е имал неприятни преживявания с понижаване производителността на компютъра си. Повечето от причините за това са свързани с грешки в регистрите на Windows. Като поправяте периодично регистрите си с програмата Registry Repair не само системата ви ще се държи по-стабилно, но също така и ще помогнете на Windows да работи по-бързо. За ваше улеснение програмата прави бекъп-и, за да можете винаги да възстановите оригиналното състояние на регистрите във вашата операционна система.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 14.06.08, 02:43, anonymous:
    ” някои ще ми помогне ли пуснах програмата на full скан и след преключването и 5425 error селектед и натиснах fix errors и проблемите отстранени ли са вече ivan_kotochev@hotmail.com
    Предполагам са отстранени,щом си натиснал да ги поправи!
  • Петък, 09.01.09, 02:13, rostislava:
    Да ви кажа честно не съм изпробвала тази версия ,но старата 1.5 беше чудестна.Ще изпробвам и тази сега.Ако е толкова добра колкото предишната теглете я.Няма да сбъркате.
  • Петък, 24.06.11, 21:07, anonymous:
    От две седмици тествам упорито тази версия и съм доста впечатлен от безпроблемната й намеса и оправяне на проблемите.Очевадно нещата са по-добре след оправяне на проблемите с тази програма/компа става доста по-бърз и нямам затрити файлове от инсталирани програми или системни ключове,които да сринат системата/.Инсталирате по подразбиране/в графа опции не виждам смисъл да активирате създаване на точка за възстановяване - само ще пълни компа с ненужна информация,по-добре си направете имидж файл преди да я инсталирате и ако въобще някога нещо се скапе направете възстановяване от него/.След пълно сканиране избирате фиксване на проблемите и сте готови,може да повторите операцията 2-3 пъти за да паднат проблемите до минимума,с който програмата вече не може да се справи.Не мога да повярвам,че това е програмата,която търсих толкова дълго време и съвсем случайно попаднах на нея/почти се бях отчаял от всички големи и прехвалени оптимизатори и чистачи на грешки по регистрите/.Успех на всички доверили се на тази чудесна малка програмка,която за мен е доста полезна и безценна.
  • Четвъртък, 24.11.11, 11:09, anonymous:
    Искам да благодаря на leon70 за компетентното мнение,доверих му се и я ползвам вече 1 седмица.Много е бърза, не трие нищо излишно и върши чудесна работа.Спести ми преинсталирането на Windows.Помага да реша проблема тотално когато проследявам кои са честите грешки в регистъра (ака се повтарят няколко пъти,отивам направо в регистъра и ги оправям там).Удобна и лека,не забива РС-то (за разлика от други такива)
  • Вторник, 21.06.16, 20:19, anonymous:
    това върши работа.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.