download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

WhatInStartup 1.35


Малък, но мощен диспечер на автостартиращи програми


Изтегли (55 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Nir Sofer
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7/8 
Големина: 55 KB
Обновен на: 26.06.2013 от 4eff
3942 показвания, 144 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.15 CD 11-2009
 

WhatInStartup е програма, която показва списъка на всички приложения, които се зареждат автоматично, когато Windows се стартира.
 За всяко изделие се показва следната информация: Startup тип (регистърен запис/Startup папка), стринг на командния ред, име на продукта, версия на файла, име на компанията, местонахождение в регистъра или файловата система и други.
 Инструментът позволява лесно да деактивирате или изтриете нежелани програми, които работят с пускането на Windows. Може да го използвате при настоящото работещо копие на Windows, както може да го ползвате и за външно копие на Windows на друг диск.
 WhatInStartup поддържа специалната функция "Permanent Disabling" ("Трайно деактивиране") - ако дадена програма, която преди това сте забранили, се добавя отново сама в стартовата листа на Windows. Средството автоматично ще открие промените и отново я спира.

 Не изисква инсталиране или допълнителни DLL файлове. За да започнете да го използвате, трябва само да копирате изпълнимия файл (WhatInStartup.exe), в която и да е папка, която си харесате и може да работите с приложението.
 След това главният прозорец на WhatInStartup показва списък на всички програми, които са заредени при стартирането на Windows. Може да изберете един или повече пункта, а после да ги прекъснете (F7); да им позволите отново да се самостартират след предварително спиране (F8), да ги изтриете (Ctrl + Del) или да ги запазите в TXT/CSV/HTML/XML файл (Ctrl + S ).


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 07.04.09, 00:11, karadzha:
    В случай че софтът не иска да се тегли чрез даунлодър, то го свалете посредством "Запази адреса като ..." ("Сейв линк ес ...")

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.