download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

DailyEdit 2.1


мощен текстов редактор


Изтегли (1451 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: AnvaSoft, Inc.
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 1451 KB
Обновен на: 15.06.2002 от info
1902 показвания, 125 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

DailyEdit™ е професионален текстов редактор, отличен за програмисти и webmaster-и, работещи със сорс кодове и HTML файлове. Програмата има мощни функции и добри възможности за настройване според нуждите на потребителя.

DailyEdit™ поддържа синтаксисно оцветяване на кода за всеки популярен програмен език - HTML, PHP, CSS, ASP, Perl, C/C++, Pascal, Java, JavaScript, Visual Basic, VBScript, Assembler, Clipper, Informix, Fortran, Paradox, Python, Tk/tcl, Winbatch, Lisp, PL/I, Ada, Dibol, VRML и Cobol. Можете да променяте запазените думи и синтаксис, позволявайки на DailyEdit™ да показва произволен език с каквато и да е комбинация от цветове и стилове на шрифта. Накратко, можете да създадете свой собствен синтаксисен файл, добавяйки поддръжка на още програмни езици.

Програмата има вградена възможност, с която да качите файлове на FTP сървър, и да ги редактирате отдалечено. Също така, DailyEdit разпознава URL и e-mail адресите, маркира ги, и с едно кликване да ги отваряте. Освен това можете да пращате електронна поща директно от програмата (поддържат се SMTP и MAPI протоколите).

Програмата има интерфейс на 4 езика (английски, френски, немски и испански), можете да създадете и собствен езиков файл. В добавка към това няма ограничение в обема на редактираните файлове, поддъжа се отмяна не само на последната операция (т.е. многократни Undo и Redo), проверка на правописа, конвертиране на файла в WIN, KOI, ISO, DOS, MAC формат, както и други екстри.

Ограничения: 30 дневен пробен период


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.