download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Bad CD Repair Pro 4.06


Копира файлове от повредени CD-та


Изтегли (361 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Solidlabs Technology
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 361 KB
Обновен на: 06.10.2006 от stefankr
5752 показвания, 1474 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

CD Data Rescue 2.6
CD Recovery Toolbox Free 2.2 (19.09.16)
DVD Data Rescue 3.0

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Чрез тази програма можете да копирате файлове от повреден компакт-диск.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 26.10.06, 14:29, boy4o:
    hiroko ми спомена нещо та рекох да попроуча, още повече от доста време ползвам няколко WhenU-програми, в т.ч. и BSplayer. Та ето какво:
    WhenU е дребна Нюйоркска фирма, която едно време е правела безплатни скрийнсейвъри с рекламно послание и малки безплатни програмчета от същия сорт. Понастоящем вече основният й бизнес е да осигурява за разни клиенти (предимно финансови институции) данни, за да следят активността в онлайн пазара и за реклама на техни контрагенти и компании чрез pop-up реклами. За тази, последната, цел използва механизма на мониторинг на потребителската активност из мрежата и съставя след това списъци от адреси за предоставяне на рекламни банери в полето на браузера. По същество това си е adware от всякъде и много програми за сигурност го възприемат именно по този начин, макар че според авторите й е съвсем безобидна. Лично аз съм склонен да се съглася с тях, но то си е въпрос на вкус!
    Модулът SaveNow от концепцията WhenU Save! оставя един файл save.exe в Program Files\WhenU\ и прави няколко записа в системния регистър. Работи резидентно и товари в системата само донякъде, всъщност пренебрежимо малко.
  • Събота, 30.12.06, 23:44, anonymous:
    Безполезно. Пробвал съм я и то възстановява само ако диска се чете от Windows докато една друга Complite CD & DVD Write записва, чете,записва и чете ISO файлове и извлича повредени файлове или поне останалото от тях. Няма как да поправиш повредена програма понеже няма как да знаеш какъв и е бил кода. Невъзможно е просто, виж за клипове и снимки примерно по-може, но и там ти трябва поне началото на файла да е непокътнато понеже там е най важната информация за размера на клипа, кодеци използвани и такива неща без който просто е невъзможно да се поправи каквото и да е, а всичко по нататък във файла е данни изграждащи снимката/клипа.

    ПП:
    Програмата е платена, но лесно може човек да си намери код или крак, а и си струва. Много е добра. Най доброто при тази Complite CD & DVD Write е, че чете дискове който примерно си записвал с Nero, но поради проблем записа не е бил завършен, а такива дискове не се четат от никоя друга програма или най-много от DVD устройство понеже те са по-мощни.

  • Събота, 28.04.07, 12:15, anonymous:
    Е какво да правя ,колеги,да го слагам ли това WhenUsave
  • Понеделник, 03.09.07, 20:34, anonymous:
    В тая програмка е```а има едно малкоооо вирусче.(което може да ти прецака уиндоуса)
  • Петък, 07.12.07, 21:16, anonymous:
    хм..малкото вирусче касперския го лови без проблем..само че трябва да се разархивира,да се инсталне нормално и вируса няма къде да бяга.тя програмата си го лови и така,но след исталацията може да го изтрие.само че не мога да я подкарам нормално..имам двд с музика и цикли,и искам да си го оправя.като го сложа почва да мисли и нищо..няколко часа..има ли на идея някои защо става така?

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.