download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

HiDigit 1.10


Нещо повече от всеки друг калкулатор...


Изтегли (1089 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Binary Things Development
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 1089 KB
Обновен на: 23.10.2003 от comforter
6491 показвания, 762 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Подробни уроци по Алгебра 1.0
Формули по физика 1.0

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Всички аритметични действия, двоична, осмична, десетична, шестнадесетична системи, римски цифри; функции - включително тригонометрични, логаритмични, логически; действия с комплексни числа; статистика; финанси. Физични, химични, астрономични, математични константи. Приятен дизайн, БЪЛГАРСКИ ИНТЕРФЕЙС!... Българска версия на целия сайт!

HiDigit е калкулатор с разширени възможности за Windows®. Това е един изключителен инструмент както за студентите изучаващи математика, алгебра, числени методи, геометрия, физика и инженерни дисциплини, така и за техните преподаватели. Едно от предимствата на този софтуер е елементарният формат за въвеждане на данните - дори и при най-сложните формули. Например, Вие можете да въведете 10pi вместо "10*pi". За комплексните числа, можете да използувате следния формат - "1+2i". За процентите - "число + %". Другата важна особеност на HiDigit е неговата висока точност - до 15 знака след десетичната запетая. Програмните възможности са впечатляващо число от "вградени" формули, функции, константи и коефициенти. Много важно е, че потребителите могат също сами да ги дефинират, или да добавят собствени променливи. Съхранява се, също така, последователността от всички Ваши действия, което позволява на потребителите да се връщат обратно, чрез използуване на "undo/redo", на което и да е действие по всяко време. Представлявайки сериозен софтуер за всякакви изчисления, в същото време той е и пределно прост за употреба. Не се изискват никакви специални компютърни познания или способности. Интерфейсът се характеризира с прегледност и е много лесен за навигация. Компактният размер на калкулатора не пречи по никакъв начин на неговите възможности.
Специално за всички българи - ЗНАЧИТЕЛНА отстъпка при закупуване на лицензионната версия!!! Отстъпката важи САМО ЗА БЪЛГАРИ!!
Желаещите да получат продукта със значителна отстъпка от цената, посочена в сайта, да пишат на адрес: bg@binarythings.com

Ограничения: 30 дни пробен период


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 12.03.08, 16:24, anonymous:
    супер е но защо не и безплатен

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.