download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

SC-KeyLog PRO 3.2


Безплатна, за интелигентно шпиониране. Генерира малки keylogger-и


Изтегли (965 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Alexander van Trijffel
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 965 KB
Обновен на: 01.06.2006 от krum
11079 показвания, 2012 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Stealth Keylogger 5.5
REFOG Personal Monitor 9.2.5.3700
Actual Keylogger 8.5.31

Публикации в списанието


няма публикации
 

SC-KeyLog PRO е мощна безплатна програма за интелигентно шпиониране. SC-KeyLog е "майка", която генерира лъжливи приложения-шпиончета (деца шпиони), при стартирането на които върху даден компютър, те симулират неуспешна инсталация, но всъщност се загнездват и започват слухтене. Умеят да записват действията на потребителя, работещ на компютъра и ги съхраняват като текстов файл. За да си осигурят незабелязаност, те са невидим. Всяко шпионче е с размер около 40кб и има опция за автоматично изпращане на логовете до посочен e-mail. Цялата процедура по настройването и създаването на шпионин от шпионката-майка е много опростена и се състои от няколко стъпки. Първо посочвате кои действия да бъдат записвани; после можете да активирате услугата за изпращане до даден e-mail (имате възможност да попълните и кога да се изпращат писма); в третата стъпка се задават камуфлажните настройки - съобщение, което да бъде изписано на потребителя при стартирането на лъжливата инсталация и името на шпионина; ако даден потребител примерно няма Интернет, можете да действате и локално т. Е. да преглеждате записките направо на неговия компютър. За целта се попълва и парола за достъп; вписва се директорията, в която да бъде генерирана инсталацията-клопка. SC-KeyLog предлага логване на: натиснатите копчета на клавиатурата; кликанията на мишока; заглавията на прозорците; стартираните/изключените програми; logon/logoff-ване на потребителя; заключване/отключване на системата; името на компютъра, IP адреса му; съдържанието на IE Favorites; паролата при logon на даден потребител. Всеки шпионин има опция за стартиране заедно с Windows; криптира своите логфайлове така, че да бъдат разбираеми само при въвеждане на паролата; не поврежда по НИКАКЪВ НАЧИН дейността на системата; невидим е. SC-KeyLog се разпространява напълно безплатно.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 24.04.07, 18:23, anonymous:
    Работи
  • Събота, 07.07.07, 13:15, anonymous:
    Едно от основните предимства на "keylogger"-те е до колко остават скрити за антивирусните и анти-спай програмите. Този специално се дъни от всякъде. Не е вирус а просто програмите го прихващат.
  • Вторник, 28.08.07, 08:40, anonymous:
    kazhete kod za registratsia , mersi, tova tuk e trial version samo ili neshto ne sum razbral.
  • Понеделник, 14.07.08, 00:23, anonymous:
    Ако може някой да ми обясни защо при края на създаването, ми дава тази грешка.? (Creation or file c:\imeto na file.exe failed - Access is denied) И да попитам нещо като Crack има ли направен ма да е FREE.!
  • Вторник, 19.08.08, 16:53, anonymous:
    Внимавайте с тия програмки, че ей го на наркоманчетата к'ви ги вършат - чудят се как да се докопат до личната информация на човека Тцтцтц, лош наркоман, лош

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.