download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

NaDa 0.5


Безплатна, не прави нищо и при това го прави много добре


Изтегли (60 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: NaDa_system
Лиценз: Freeware
Големина: 60 KB
Обновен на: 05.09.2006 от mitko
8165 показвания, 1134 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

NaDa™ е нова концепция. Мисъл, всъщност. Много е малка : 1 байт. Не отнема много време за да я накарате да работи. Не отнема дълго да бъде разбрана. Не нарушава вашите навици нито пък ви кара да се чувствате несигурни. Това е софтуер, който ви вдъхва доверие, правейки нищо и при това го прави много добре. Това е много!

Повечето продукти, които виждаме на пазара, искат да увеличат нашата продуктивност, да организират екраните ни весело или пък да направят чудеса със звуковите ни карти, но NaDa™ прави нищо. Това е революционно нов подход, концепция далеч от това което обикновено очакваме от софтуерната индустрия. Смъкнете NaDa™ и я забравете.

NaDa™ 0.9 беше софтуерно разширение за Macintosh, но новата подобрена NaDa™ 0.5 е просто един документ от 1 байт за всички операционни системи. Няма нужда да рестартирате компютъра си след инсталацията.

Всеки може да използва NaDa; тя няма да навреди, но няма да свърши и нищо друго. Въпреки това, NaDa™ ще ви накара да се почувствате добре. Тя е толкова лека и задълбочена колкото една проста мисъл. Като свят без войни.


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2 3
Твоето мнение

  • Събота, 30.07.11, 12:31, insecteater:
    А някой има ли версията без този досаден бъг с конзолния прозорец?
  • Събота, 30.07.11, 14:15, hoseto_:
    при мен се отваря нормално
  • Събота, 30.07.11, 18:37, океан:
    Да и се не надяваш.Работи и на линукс.

  • Събота, 30.07.11, 19:23, phrozencrew:
    Много добър софтуер!
    По National Geographic даваха едно филмче за програмата, как с нея от NASA тренират рефлексите на космонавтите. Само едно ме дразни, че все още не е OpenSource. Но това ще се промени. Подготвя се мощна кампания в FaceBook с искане да се отвори кода на NaDa, така че и дечицата в Занзибар да могат да се учат от сорс-кода на програмиране. Всички социални групи могат и трябва да се включат в хуманната идея.
    Тази програма може да изтласка от пазара много от боклуците на Майкрософт! Софтуера може да се използва и като игра, като има вече версия и за конзола, което разгневи феновете на Xbox, които мразят да не получават първи популярните конзолни игри, но факта, че подобна игра е безплатна може да вбеси всеки потребител на М$, дори и тия с нелегалните копия.
    Китайското правителство официално забрани софтуера и се проверяват влизащите в страната за флашки, CD, DVD, които могат да съдържат цялата програма или части от сорс кода. Нарушителите ще бъдат разстрелвани по площадите. А в Северна Корея всеки заловен потребител на програмата бива пращан в трудови лагери.
    Непосредствено след издаването на първата бета на програмата е посветен и филм, който разби боксофисите зад океана. Филма с култовото име "Idiocracy/Идиокрация" - IMDB.

    Препоръчвам на всички този брилянтен софтуер! Аз лично го ползвам ежедневно и се чувствам много добре!

  • Събота, 30.07.11, 21:43, joniewalker:
    Явно прогчето позволява всякакви интерпретации, дори и съвсем чудати.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.