download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Open-Realty 2.5.8


Уеб-система за публикуване в Интернет на каталог с продуктите ви; поддръжка на online магазин


Изтегли (8915 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Ryan Bonham
Лиценз: Open Source
Големина: 8915 KB
Обновен на: 12.08.2010 от stefankr
11087 показвания, 1150 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

closedShop - Open Source Shopping - Default branch 2.2
MyMarket 1.72
RapidShop 5.2

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
2.3.6 CD 03/2007
2.4.0 CD 07/2007
2.4.3 CD 12/2007
Highslide JS

Open-Realty е безплатна уеб базирана система за публикуване в Интернет на каталог с вашите продукти. Уеб програмата осигурява лесен и удобен достъп на клиентите до вашите оферти, които вие пък можете да добавяте, редактирате и управлявате по много удобен начин чрез Open-Realty. Системата всъщност представлява много добре подреден портален сайт, предназначен за online магазин, каталог, фирмен сайт и др. подобни. По подразбиране Open-Realty е специализирана в поддръжката на магазини за имоти, автомобили (продажба и даване под наем) и др. подобни, но благодарение на гъвкавата си и напълно моделируема структура, системата поддържа моделиране за всякакви ваши нужди. Уеб приложението поддържа и WYSIWYG редактиране. Open-Realty се разпространява с отворен код.

Изисквания: PHP, MySQL или PostgreSQL


Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Събота, 18.08.07, 00:33, anonymous:
  Не е зле като цяло, но изисква доста време за да се "моделира" по твои нужди. Под "доста време" имам в предвид не толкова техническата част, колкото до това, че трябва задължително да се пипне дизайна, защото темата по подразбиране е меко казано .... ужасна. Общо взето за времето, което ще се отдели за преработка на дизайна, спокойно може да се дръпне един Zen Cart - перфектният онлайн магазин от тук: http://www.zen-cart.com/ , а хубави теми се намират и безплатни (щото има много яки, но платени).
  Но всичко това, ако мислиш да ползваш Open-Realty за нещо като магазин, де! Ако не ..... има доста безплатни CMS-и, които също превъзхождат въпросния софт.
 • Сряда, 27.02.08, 19:41, phrozencrew:
  Последната версия на Open Realty 2.4.4 прави проблем при инсталацията. Макар да се спазват всички условия за инсталиране системата не може да разпознае database потребителя. Ако някой се е сблъсквал със същият проблем нека да сподели решението.
 • Неделя, 06.02.11, 11:43, phrozencrew:
  Open-realty 2.5.8 се инсталира доста по-нормално. Ако се качва на машина, на която не и работи SMTP за изпращане на писма, няма да можете да регистрирате потребител. Проблема лесно се оправя като се редактира *_en_userdb таблицата от MySQL.
  Паролите на потребителите са криптирани с MD5 (полето userdb_user_password), така че лесно могат да се коригират или да се добавят нови потребители директно от базата данни.

  ПС: Между другото вече е излязла и версия 3.0.12, но автора е избрал много странен начин за регистрация и download на CMS-а.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.