download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

FSCapture 2.0


За професионално снимане на посочени области от екрана; записва скрийншотите в желан формат


Изтегли (1320 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: FastStone
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 1320 KB
Обновен на: 24.03.2006 от krum
8445 показвания, 1122 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

FastStone Capture 9.7
Screen Capture Professional 1.4.1.0
Super Screen Capture 4.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
2.0 CD 04/2006
 
Highslide JS

FSCapture (известна още като FastStone Screen Capture) е безплатна програма за професионално правене на скрийншоти. Инструментът ви позволява да избирате и заснемете всичко по вашия екран; освен това служи също за преглед на картинки, редактор. FSCapture поддържа горещи клавиши; умее също да изрязва заснетото в желана форма; снима конкретни прозорци или обекти, заградени области, целия екран и др. Програмата поддържа всички често използвани графични формати, включително зареждане на of JPEG, JPEG2000, GIF, BMP, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TAG, EMF, PXM, WBMP и съхраняване като TIFF, GIF, PCX, BMP, ICO, PNG, TGA, PXM, WBMP, JPEG, JPEG2000, PS, EPS, PDF файлове. FSCapture разполага с кристално чиста и моделируема според нуждите ви лупа, DRAG & DROP, Undo/Redo, преоразмерява, завърта изображенията, cropping и др. Авторите на продукта гарантират, че не съдържа adware, spyware.

Ограничения: Безплатна за лична употреба


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 29.06.10, 18:26, phrozencrew:
    ” А-ха. Демек ще доказвате произходът на лицензът на вашата програма.
    Ако всяка една програма се гледа под лупа на всеки един компютър, то това ми мяза на разследване. Не знаех, че се води следствие. „
    Tegote, в белите фирми има много сериозни наказания за използване на нелицензиран софт. Увоняват те безпрекусловно. Но ако използваш и някое кракче, и без да искаш вкараш вирус, тогава и ще те осъдят. Явно не работиш в бяла фирма иначе щеше да знаеш колко е сериозна ситуацията. Между другото гледам, че вече и кварталната бакалия ползва лицензиран софт - Microinvest Warehouse Open , ам пича вика, че това било много бъгаво и се чуди дали да не си купи нещо платено.
  • Вторник, 29.06.10, 22:05, tegote:
    Когато е регистриран, то той е лицензиран. Проблемът е никакъв.
  • Вторник, 29.06.10, 23:13, mayhem1:
    ” Когато е регистриран, то той е лицензиран. Проблемът е никакъв. „
    Като регистрираш крадена кола , престава ли да бъде крадена ?
    Приликата между кражба на софтуер и кражба на автомобил , е че и за двете се лежи в пандиза ... за кражба .
  • Сряда, 30.06.10, 20:26, tegote:
    ” Като регистрираш крадена кола , престава ли да бъде крадена ? „
    Не престава, защото собственикът остава без колата. При софтуерът е друго - там имаш пропусната полза. Печалбарския нюх се толерира, независимо колко пъти е платено за тази програма и от колко хора. Норма на цената няма. Следователно, потребителят винаги плаща повече от нормалното. И все пак, крадецът не е този, който използва програмата, а този който раздаде лицензът. И в двата случая можеш да се измъкнеш без проблем. С твърдения от сорта "някой ти е откраднал лицензът и го е раздал, не знаеш какво слагаш, не си знаел произходът".
  • Сряда, 30.06.10, 20:37, phrozencrew:
    ” Не престава, защото собственикът остава без колата. При софтуерът е друго - там имаш пропусната полза. Печалбарския нюх се толерира, независимо колко пъти е платено за тази програма и от колко хора. Норма на цената няма. Следователно, потребителят винаги плаща повече от нормалното. И все пак, крадецът не е този, който използва програмата, а този който раздаде лицензът. И в двата случая можеш да се измъкнеш без проблем. С твърдения от сорта "някой ти е откраднал лицензът и го е раздал, не знаеш какво слагаш, не си знаел произходът".
    Ако работиш при мен и го правиш това, ще бъдеш уволнен с бясна сила. Вроятно ще те накарат и да платиш поне заплати за 3 месеца. А ако без да искаш качиш и вирусче, тогава животът ти ще стане мноого тежък. Това не се случва само в предприятието в което работя, а и при колеги с които сме учили в института. Пак ти казвам, че не познаваш белия бизнес в страната и си вадиш прекалено плоски заключения.
    Ако искаш да не спамим в коментарите за програмата, можеш да отвориш нова тема и там по-нашироко да обсъдим нещата.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.