download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Blue Frog Anti Spam 1.9.1.1150


Спира СПАМа в пощата ви като СПАМи СПАМерите чрез силата на обединени потребители срещу СПАМа


Изтегли (1547 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Blue Security
Лиценз: Open Source
ОС: Windows NT/2000/XP 
Големина: 1547 KB
Обновен на: 02.05.2006 от miss_mineva
4621 показвания, 360 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.8 CD 04/2006
 
Highslide JS

Blue Frog Anti Spam е уникална и напълно некомерсиална програма, която ни позволява чрез силата на обединението да се преборим с досадните спам съобщения, които пълнят кутиите ни. Инструментът не се опитва да блокира спама, който получавате, а да принуди спамерите да ви оставят намира. Когато инсталирате безплатната Blue Frog Anti Spam, вие ставате член на Синята Общност, която защитава над 150000 пощенски кутии само до момента. Blue Frog Anti Spam работи съвместно с вашия браузър (включително Firefox) или пощенски клиент. Чрез него тя анализира съобщенията, които получавате в пощата си и ако открие, че някой си е позволил да СПАМи член на Общността на Синята Жабка, започва ответна атака (вие също само можете да докладвате за спам чрез иконка в tray лентата). Истинските нарушители са търговците, които си служат със спам, за да се рекламират. Затова първо се изпращат до тях (и всички свързани с тях) молби (копия пристигат и при техния хостинг провайдър, правителствени служби, други анти-спам групи) от името на цялата общност да преустановят подаването на спам. Ако, не дай Боже, те игнорират тази покана и вие продължите да получавате реклами от тях, спамерите си навличат яда на цялото потребителско обединение. Този път вие не сте сами. Инсталираните копия на Blue Frog Anti Spam върху всички потребителски машини автоматично бълват оплаквания към уеб сайтовете, рекламирани чрез спама. Общият брой на подадените молби отговаря на броя получени спам послания. Спамерите биват уведомени, че за да се отърват от по-нататъшни антиспам ответи, трябва просто да отстранят вашия email от своите списъци. За тях това е много по-лесно отколкото да се опитват да се предпазят от стотици хиляди различни податели. Blue Frog Anti Spam има версии за Windows и Linux.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 04.05.06, 18:36, anonymous:
    Използвам тази програма от около месец. В началото действително спамът намаля до десетина съобщения дневно. После, обаче, след люти закани
    от спамърите, започнах да получавам по над 500 на ден. Сайтът на жабката е недостъпен от няколко дни. Дали всичко това не е зарибяване? И дали и синята жаба не е спамаджийка, която служи за примамка?
  • Сряда, 17.05.06, 01:17, anonymous:
    Точно зарибявка си е :(
  • Четвъртък, 25.05.06, 12:28, anonymous:
    Не ползвайте тази програма! Синята жаба се предаде пред спамърите и прекрати своята дейност.
  • Сряда, 05.12.07, 16:10, anonymous:
    Няма ли най-накрая някой да махне тази програма?

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.