download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Nevron Vision for .NET 2012 Vol.1


Nevron .NET Vision е сет от Чарт, Диаграма и Потребителски Интерфейс за .NET приложения.


Изтегли (170783 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Nevron
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 170783 KB
Обновен на: 16.08.2012 от nevron
3443 показвания, 32 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Nevron .NET Vision съдържа няколко компонента, които дават възможност за създаване на уникални и мощни приложения за графично представяне на данни за .NET платформата. Сетът включва най-модерните компоненти за създаване на Чарт, Диаграма и Графичен Потребителски Интерфейс за Windows Forms и ASP.NET.

Nevron Chart for .NET (Windows Forms and ASP.NET) е гъвкав, манипулируем, мощен и много удобен за потребителя компонент за създаване на графики, чартове и диаграми. Целта на компонента е да добави към вашите приложения възможности за визуализация на данни, което значително да подобри вида и дълбочината на вашия продукт. Nevron Chart for .NET е сериозен продукт, който съчетава силата на растерната и векторната графика и използва върхови 2D и 3D рендерни технологии.

Nevron Diagram for .NET (Windows Forms and ASP.NET) е замислена така, че да посрещне голям брой адаптации и разширения по ваше желание. Построен върху солидната архитектура Модел – Изглед – Контролер (Model - View – Controller architecture) този компонент ще придаде на вашите приложения креативни и мощни способности за създаване на диаграми и чертежи. Nevron Diagram for .NET е уникален компонент тъй като съчетава най-добрите векторни и растерни 2D графични технологии и ги събира в една лесна за ползване, но и напълно манипулируема платформа. Чрез нея вашите приложения могат лесно да придобият значително предимство с визуално въздействие и интелигентност.


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.