download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Едностранно счетоводство (Saldo) portable 3.53


Този продукт е предназначен за водене на дневници за приходите и разходите.


Изтегли (5062 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: ЕТ ЕЛЕКТРИК
Лиценз: Demo
ОС: Windows XP/Vista/7 
Големина: 5062 KB
Обновен на: 06.11.2011 от electric_cc
53886 показвания, 6775 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Едностранно счетоводство + 1.0
Microinvest Прима 3.05.900
Едностранно счетоводство 1

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Този продукт е предназначен за водене на дневници за приходите и разходите, когато фирмите не са задължени да използват двустранна счетоводна отчетност. Продуктът не се нуждае от инсталиране, достатъчно е да се разкомпресира на някои от дисковете, включително и на флашка и е готов за работа.

Водят се: Дневник за приходите, Дневник за разходите, Дневник на касата, Дневник на банката и Регистър за дълготрайните материални и нематериални активи. Допълнително се води списък на дейностите на фирмата, за да може да се прави отчет за ефективността от различните дейности, списък на контрагентите, за да може да се следят приходите от различните фирми, когато това се изисква от данъчните служби (например от изобретения и авторски свидетелства). Поддържа се и таблица за данък общ доход, за да може във всеки момент да се вижда дължимия данък. Във всеки момент може да се извежда отчет за приходите и разходите (от дата до дата).

Воденето на дневниците е лесно и удобно, а към всеки има помощна информация за начините на въвеждане на информация. Например при повтаряне на информацията от предходния запис, само с двукратно щракване на мишката тя се копира в текущото поле. Предлага се готов избор на вид приход или разход от предварително зададени списъци.

Начисляването на амортизациите е напълно автоматизирано. Операторът трябва да посочи период от месец до месец и да натисне съответният бутон. Няма опасност да се начисли втори път, ако се посочи повторно същият период.

Могат да се извеждат дневници за приходи или разходи за произволно избран период или по търсен текст, в случай че се търси определен документ.

Накрая на отчетния период може да се изведе отчет за приходите и разходите, който е готов за попълване на данъчния формуляр.

Подготвянето на файл за следваща година запазва всички постоянни списъци и изчиства дневниците, като за касата и банката се изчисляват салдата в началото на новия период.

Многофирмен вариант се задава като с десния бутон на мишката се щракне върху иконата, избира се Properties и в командния ред след един интервал се добави MF (параметър за активиране на многофирмен вариант). Ще стане .....\Saldo.exe MF. В меню База ще се появи подменю Фирми. За всяка фирма, автоматично се създава поддиректория с имe номерът на фирмата.
     Обновяване само на EXE-файла от http://www.electric-cc.com/files/saldo_update.exe . Копирайте този файл в папка Салдо, стартирайте го и натиснете Install.

     Програмата работи както на 32 така и на 64 битови машини.

Ограничения: Като не е регистрирана работи 3 месеца, а после иска регистрация


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2 3 4
Твоето мнение

  • Понеделник, 07.09.09, 18:48, anonymous:
    получих ключ за 3 месеца грат. период за Saldo,но не се получава нищо ,програмата благодари за ключа и продължава да не ме допуска да работя.Пропускам ли нещо?!!!!!!.След няколко неуспешни опита започна да ми дава грешка 401
  • Вторник, 08.09.09, 08:40, electric_cc:
    ” получих ключ за 3 месеца грат. период за Saldo,но не се получава нищо ,програмата благодари за ключа и продължава да не ме допуска да работя.Пропускам ли нещо?!!!!!!.След няколко неуспешни опита започна да ми дава грешка 401 „
    Такъв ключ се възприема от програмата само веднъж. След това многократно може да се приемат само редовни ключове, които нямат ограничение по време. Смятаме, че 3 месеца след инсталирането и 3 месеца продължение е достатъчен срок да се прецени дали програмата удовлетворява изискванията Ви.
  • Сряда, 29.01.14, 22:34, radyyyy:
    Здравейте,

    свалих програмата, проверих я за не желани файлове (чиста е), разархивирах я, но когато пусна програмата всички помощни и указателни текстове, но за съжаление те излизат на доста непознат език...може би тайландски :) ... нямам представа, моля помогнете

  • Сряда, 29.01.14, 22:58, anonymous:
  • Четвъртък, 30.01.14, 08:45, anonymous:
    Защо пропусна да сложиш отметка пред Serbian , Bulgarien ?

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.