download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Torrent Power Toolbar - Internet Explorer 2.4.0.4


Всичко на едно място!


Изтегли (1599 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Regalla
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 1599 KB
Обновен на: 10.02.2010 от bovnostroc
13524 показвания, 2035 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Torrent Power Toolbar - Mozilla Firefox 2.5.6.0
µTorrent Български превод 3.4.2 build 33497
µTorrent 3.6.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.02 CD 06/2007
 

Torrent Power Toolbar - Internet Explorer

Regalla Power Torrent е лента от ново поколение. Като дизайн по нищо не се различава от останалите барове, но стане ли дума за функционалност, определено изпъква пред всички които сте виждали до сега. Чрез полето на търсачката може да търсите буквално абсолютно всичко, за което се сетите. Като се започне от директно търсене в най-големите български (включително "Arenabg" , "Zamunda" , "AvatarBg", "Xtreeme" и др.) и световни ("The Pirate Bay", "TorrentReactor", "BitTorrentMonster" , "BT Junkie" , "Torrent Spy" , "Deltanova", "Mininova" , "TorrentPortal", "Fulldls", "IsoHunt", "2Torrents", "TorrentValley", :TorrentBox" и др.) тракери, търсене на субтитри ( "Subs.unacs.bg", "Arenabg Subtitles", "AllSubs.org", "Podnatpisi.net", "Subs.to", SubtitlesClick" ), търсачки на кракове ( включително и софтуер търсещ серийни номера, кракове и кейгенератори, едновременно в няколко от големите специализирани сайтове ), търсене в големите безплатни български сървъри, търсачка на онлайн филми от каталога на "Arenabg", търсене в каталога на IMdB, търсене на уроци и Българо-Английски преводач. Най-хубавото обаче, е че лентата автоматично се ъпдейтва всеки път при добавянето на допълнения към нея. като чрез функцията "Toolbar Options" Вие решавате, коя добавка да задържите и коя да да остане скрита.

RSS Информация за качени нови торенти и софтуер.

Както се вижда на изображението от RSS четеца получавате информация за новите качени торенти в "The Pirate Bay", "BT Junkie", "Torrent Spy", "Fulldls", "Mininova", "Iso Hunt", "Torrent Valley", "Sumo Torrent", софтуер от "Download.bg", "Download.com" , "Softpedia", "WebFire", "Descargar programs", добавки от "Firefox Add-ons" както и най-новите субтитри в "Subs.Unacs.Bg" и"Subs.Sab.Bz.".
На изображението са показани RSS новините със съдържание на български език, като информацията и на двата четеца се обновява на всеки 5-30 минути в зависимост от честотата на промяна на различните източници, което е гаранция за валидността на информацията.

"E-Mail" Известяване

Поредната много полезна и несъмнено изключително удобна добавка е полето за получените нови E-Mail-и, която поддържа "Yahoo.com", "Gmail.com", "Hotmail.com" както и "POP3". В лентата могат да бъдат качени неограничен брой регистрации от горе изброените, като при получаване на нов E-Mail до съответния адрес се появява светеща "лампичка", като по желание може да чувате даден звук от хард диска, предварително избран от вас.

Радио и Аудио плеър

Идва ред и на добавката, която ще се погрижи за доброто настроение - мини плеър с огромен списък от онлайн радиостанции с опции за допълнително добавяне, както на уеб радио станции и подкаст адреси, така и на аудио файлове от компютъра. Съвсем спокойно без каквито и да е затруднения може да слушате и подбирате желаните от Вас станции и плейлисти докато сърфирате в мрежата. Единственото нещо нужно за безпроблемната работа на плеъра е инсталирането на добавката "Windows Media Player", за интернет браузъра който използвате.

  T V

На изображениeто по-долу се вижда полето с телевизионнте канали, които може да гледате .
Избраните телевизионни програми ( както и при останалите функции изискващи от лентата ) се отварят отделни подпрозорци, като по този начин не затварят страниците в които сте сърфирали до момента. В каталога се съдържат както всички български телевизии излъчвани в интернет така и голям избор от ангоезични канали (анимационни, научно-популярни, филмови, спортни, информационни и музикални програми ) с различна тематика.

Допълнения по Ваше желание.

Всеки от потребителите има възможността да изпрати директно до екипа на Regalla своето предложение за допълнение към лентата ( незвисимо дали става дума за прибавяне на търсачка, RSS информационен източник, сайт, софтуер, радио или телевизионен канал ). Може да бъдете сигурни ( стига да има такава възможност ), че желанието Ви ще бъде удоволетворено в 99% от случаите, колкото и странно да е то. Чрез фунцията за контактуване между потребителите може да обсъждате различни теми в чат канала само с едно натискане на иконката., или да публикувате Ваши коментари, въпроси или предложения.
Накратко - Тази лента е нещо, което не сте виждали до сега!
Насладете се на предимствата и !

  
Виж Пълен размер

Torrent  Power Toolbar  1.5.39.0
Torrent Power Toolbar 1.5.39.0


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Събота, 29.12.07, 01:59, bovnostroc:
    За да бачка нормално плеъра трябва да имате инсталиран "windows media player" за браузъри.
  • Сряда, 16.01.08, 19:24, anonymous:
    Има ли българско меню?
  • Сряда, 10.12.08, 03:40, bovnostroc:
    ” Има ли българско меню? „
    Червения бар е целия на Бъгарски - http://regallatorrentsearchbg.ourtoolbar.com/exe
    Липсват обаче при него някои маловажни неща.
  • Събота, 23.01.10, 14:39, tegote:
    Ако можеше да гласувам с отрицателен рейтинг, щях да гласувам стократно с най-ниския! Евала на автора, вероятно го е градил години! Признавам го най-добрия майстор. Макар че някои работи може би е грабнал на готово. Той си знае, Търсачката е убиец! Но като цяло е наблъскан с много излишни работи. И пак НО.... защо само той има право да пуска тулбара си? Монополист ли ще го правим? Толкова много го е градил, че се е oлял и от Conduit са го изхвърлили, защото не е бил "послушен". Което сега означава следното:
    1. Няма автоматичен апдейт. (за целта се изработва наново тулбар - това е абсурд!)

    2. Поддръжката на толкова много линкове и инструменти става трудна и води до неактивни такива, които би трябвало да бъдат изхвърлени.
    3. На практика този тулбар, дето сваляте не трябва да има версии!!!!!
    Защо по дяволите не приеха моя легален примат на снимката долу? Чака месец oдобрение. Моят е официален, а неговия нито адрес има, нито линк за сваляне! По-скоро са грешни и неактуални. Абе ВСИЧКО Е ЕДНА ГРЕШКА и наобратното! Аз редовния губя. Ако някой пожелае, нека пробва тулбара с електронна музика, който предлагам:

    DIFM.OurToolbar.com

  • Вторник, 09.02.10, 19:07, bovnostroc:
    ” Ако можеше да гласувам с отрицателен рейтинг, щях да гласувам стократно с най-ниския! Евала на автора, вероятно го е градил години! Признавам го най-добрия майстор. Макар че някои работи може би е грабнал на готово. Той си знае, Търсачката е убиец! Но като цяло е наблъскан с много излишни работи. И пак НО.... защо само той има право да пуска тулбара си? Монополист ли ще го правим? Толкова много го е градил, че се е oлял и от Conduit са го изхвърлили, защото не е бил "послушен". Което сега означава следното:
    1. Няма автоматичен апдейт. (за целта се изработва наново тулбар - това е абсурд!)

    2. Поддръжката на толкова много линкове и инструменти става трудна и води до неактивни такива, които би трябвало да бъдат изхвърлени.
    3. На практика този тулбар, дето сваляте не трябва да има версии!!!!!
    Защо по дяволите не приеха моя легален примат на снимката долу? Чака месец oдобрение. Моят е официален, а неговия нито адрес има, нито линк за сваляне! По-скоро са грешни и неактуални. Абе ВСИЧКО Е ЕДНА ГРЕШКА и наобратното! Аз редовния губя. Ако някой пожелае, нека пробва тулбара с електронна музика, който предлагам:

    DIFM.OurToolbar.com

    Абе tegote ти си бил голям разбирач бе. Как разбра всики тия неща. Искаш ли да ти кажа, смешко такъв...
    Потърсил си в Conduit не си го открил, нал тъй.
    Я са си напрегни малкото мозъче и кажи какво ще стане ако не е изхвърлен, а просто е сменено името на лентата.
    Умник си ми ти.
    Аз съм направил лентата на мен да ми е удобен и я ползвам повече от 5 години.
    Освен това погледни че програмат е публикувана в списанието ( за разлика от твойта )
    На ден от различните версии има над 500 нови потрбители и всеки ден се ползва от около 15 000 човека и цифрата расте.
    Аз от него пари кой знае какви не печеля, имам доста по-доходни сайтове на които разчитам, за тва не агитирам никой да го инсталира и за тва рядко го усъвършенствам.
    Сори но ти си първия дет с такава злоба коментира (не че ми дреме) и подозирам че леко завиждаш.
    Вероятно, щото тоя бар дет ти си сътворил не струва.
    Жив и здрав да си.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.