download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Dress Up Your Doll 2.0


Момичета, облечете куклите си


Изтегли (4616 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: My Play City
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 4616 KB
Обновен на: 24.07.2007 от stefankr
15872 показвания, 1995 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

PatternsCAD 1.6
GCompris 3.3
Drawing For Children 2.2

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
2.0 CD 08/2007
2.0 CD 02/2008

Днес е прекрасен ден за всички момичета. Програмата Dress Up Your Doll направи революция в една любима игра - обличането на кукли. Вече не само ще можете да изберете подходящи дрехи за пластмасовата принцеса, но и ще успеете да отпечатате кройки, от които да ушиете дрехи за истинската си кукла.

Първо попадате в компютърната стая на куклата. Може да разгледате какво има в чекмеджетата и шкафовете. Изберете подходящи дрехи за куклата от гардероба. След това можете да изберете и материя от шкафа в ляво. Когато всичко е готово, натиснете върху перденцата и ще трябва да въведете мерките на куклата, за която ще шиете дрехи. Принтерът ще отпечата кройките на дрехите. С помощта на майка си и на баба си малкото момиче ще ушие модерни дрехи

Вижте как изглежда кройка на дреха doll.pdf


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 18.10.07, 19:54, anonymous:
    :D:D:D:D vednaga momchenca
  • Четвъртък, 18.10.07, 20:38, anonymous:
    Първо попадате в компютърната стая на куклата. Може да разгледате какво има в чекмеджетата и шкафовете. Изберете подходящи дрехи за куклата от гардероба. След това можете да изберете и материя от шкафа в ляво. Когато всичко е готово, натиснете върху перденцата и ще трябва да въведете мерките на куклата, за която ще шиете дрехи. Принтерът ще отпечата кройките на дрехите.

    ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ, ВЕЧЕ ВСИЧКО ЛИ Е КОМПЮТИРИЗИРАНО! Децата вече не са деца, децата се превръщат в малки хакерчета още от 4-годишна възраст. Ами къде отидоха игрите - народна топка, дама, не се сърди човече. Ами че то ако децата свикнат компютърът да им върши цялата работа, тогава къде отива удоволствието от цялата игра!

  • Четвъртък, 18.10.07, 20:48, stefankr:
    Точно в тази програма се измислят модели на дрехи, начертават се кройки и се правят дрехи от плат на истинска кукла. След това следва шиене с игла и конци (с помощта на кака, мама или баба) и игра в куклената стая...

    Програмата по изключителен начин показва как компютрите не изместват добрите стари игри, а ги дообогатяват, правят ги по-интересни. При това се внася динамика в игровата дейност чрез използване на наличната компютърна техника. така детето не живее в старомоден свят, а използва новите технологии по най-естествен начин.

    А освен това винаги има време за Народна топка, "капитане-капитане", ластик, замразяване с пищене, баскетбол, футбол, правене на торти от кал, къщи на дърво... (които се заснемат и записите се прехвърлят от GSM на GSM - толковае естествено)

  • Събота, 27.09.08, 18:59, anonymous:
    Пффф...Горките дечица ...

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.