download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Estate Manager 3


Софтуер за управление на недвижими имоти


Изтегли (15165 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: НК Софтуер
Лиценз: Demo
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 15165 KB
Обновен на: 16.02.2008 от nksoftware
4704 показвания, 420 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Lightsource Имоти 1.8
REGENT 2.1

Публикации в списанието


няма публикации
 

Мениджър Имоти (Estate Manager) е софтуерна платформа за управление на агенции за недвижими имоти и строителни фирми. Съобразена е с динамиката на този бизнес и решава множество проблеми без ангажирането на допълнителни трудови ресурси. Системата е разработена в два основни модула – локален и интернет.

Основното предимство е това че веднъж въведени, данните за даден имот се използват навсякъде - разпечатване на договори, платежни документи, споразумения, анекси, списъци с имоти, поддръжка на интернет сайт и обмен на информация с други офиси на агенцията. По този начин ще спестите времето за повторно въвеждане на данни, ще спестите от телефонни разговори с другите офиси на агенцията, ще разполагате с цялата информация на едно място. Практическото приложение на софтуера в ежедневната Ви дейност ще допринесе за организирането на информацията и улесняване на комуникацията във вашата организация.

Допълнителният модул за Ваканционни комплекси е приложим при предлагането на ново строителство, както и особено подходящ за строителните фирми. С него може да се представи структурата на комплекса - комплекс, блок, етаж, апартамент. За дейността на строителните фирми е подходящ и инструмента за отчитане на плащанията по даден апартамент - погасителна схема, както и справките базирани на погасителния план.

Мениджър имоти разполага и с модул за отчитане на огледите, модул за въвеждане на конкурентни фирми, модул за въвеждане на потенциални клиенти, който включва и известяване.

Тъй като една от основните функции на софтуера е управлението на уеб сайт, в него са включени и инструменти за управление на съдържанието му. Освен офертите и комплексите, Вие можете да управлявате и друга информация на Вашия сайт - новини, галерии, анкети, статии и свободни работни позиции.

Като всеки бизнес софтуер, Мениджър имоти извежда множество справки по отношение на движението на офертите във Вашата агенция, по отношение на плащанията и работата на брокерите. Системата за достъп по потребители Ви дава възможност да управлявате правата на всеки, който има достъп до системата. Допълнителните възможности за защита на изображенията с воден знак предпазват, вашите снимки от кражба от конкурентни фирми.

Системата Мениджър имоти е комплексна и съдържа още много функции. За да придобиете представа за софтуера, уеб сайтовете и организацията на информацията, ние Ви предлагаме БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ в удобно за Вас време и място - в градовете Стара Загора, Бургас, Варна, София и Хасково. За да се свържете с нас използвайте данните по-долу на тази страница.

Ограничения: Брой въведени имоти, някои модули

Изисквания: CPU 800 MHz, 512 RAM, 30 MB HDD /без данни/


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 15.10.08, 15:43, antoshkaa:
    Не става
  • Понеделник, 08.12.08, 09:24, anonymous:
    За мене не е най.доброто.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.