download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

uTorrent Turbo Booster 5.6.0.0


Теглете по-ефективно с µTorrent


Изтегли (1890 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Download Boosters
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 1890 KB
Обновен на: 30.08.2017 от spursy
10652 показвания, 766 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

µTorrent 3.6.0
uTorrent Ultra Accelerator 4.9.0.0
µTorrent Български превод 3.4.2 build 33497

Публикации в списанието


няма публикации
 

uTorrent Turbo Booster е ефективно софтуерно допълнение за потребителите на популярният клиент за обмен на торенти - µTorrent . Благодарение на модерна технология това допълнение автоматично ускорява процеса на теглене и спомага за намирането на много повече резултати. Програмата подновява прекъснати тегления, почиства вече изтеглените файлове и тези които дават грешки. Предлага лесен за употреба потребителски интерфейс, като запаметява конфигурацията от последното стартиране и веднага може да я възстанови при всяко следващо.

Изисквания: µTorrent


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 07.01.09, 16:40, anonymous:
    Моля, който е изпробвал програмата, да сподели мнение за нея!
    Лично аз, инсталирах през септември µTorrent Turbo Booster v2.0.3.0, но така се омаза Уина (може и да не е виновна тази програма), че се наложи да възстановявам от бекъп.

    П.П. Аз не забелязах някакъв турбо ефект при пуснати свалящи и качващи се около 7-8 торента (избягвам повече едновременно), работещи с Пиратския залив и Торент.ру

  • Четвъртък, 08.01.09, 09:39, anonymous:
    Тази версия я инсталирах и деинсталирах без проблеми - нищо не омаза. Но и не видях да има някаква полза от нея, въпреки че аз тегля от два тракера, а може би тя повече действа в някакви междунарони тракери като Pirate Bay напр.?!?
    PS: Не знам дали има някаква връзка, но когато я инсталирах, стената започна постоянно да блокира някакви опити за достъп, а когато я махнах и стената се успокои.
  • Четвъртък, 08.01.09, 12:20, galkamalka:
    Много глупава програма. Тва за нищо не става май-аз лично не мога да намеря разлика с и без нея..
    Ми то отдавна се коментираха подобни приложения-->простотии за вярващите в чудеса, дрън-дрън. Аз също я инсталирах и деинсталирах(за щастие) без проблем. Скапването на бозичката не мисля, че е било от турбото но може да е подсигурила липсващото да се случи...
  • Вторник, 09.03.10, 20:39, квант:
    ” Много глупава програма. Тва за нищо не става май-аз лично не мога да намеря разлика с и без нея..
    Ми то отдавна се коментираха подобни приложения-->простотии за вярващите в чудеса, дрън-дрън. Аз също я инсталирах и деинсталирах(за щастие) без проблем. Скапването на бозичката не мисля, че е било от турбото но може да е подсигурила липсващото да се случи... „
    Абсолютно солидарен съм с изказаното мнение. Даунлоад мениджърите си имат такива модули за ускоряване, когато е възможно разбира се. Но такива програми, или не действат, или ако има положително действие, то то е нищожно и не се усеща - с една дума : излишен софтуер.
  • Вторник, 09.03.10, 21:23, johnmotson:
    Ехх , и аз очаквах като вас и много други да ми се качи скоростта на ъплоуда , много бях търпелив в продължение на 2 седници и накрая я ликвидирах с чиста съвест , че съм тествал достатъчно ! Действително е прехвалена твърде много с това "ТУРБО" , което за съжаление много автори слагат за ефект !

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.