download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Smart UAC Replacement 1.0


Сигурност без досадния потребителски контрол в Windows Vista


Изтегли (4018 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Security Stronghold
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 4018 KB
Обновен на: 14.01.2009
1326 показвания, 8 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Smart UAC е програма, която автоматично замества UAC (User Account Control) в Windows Vista с много по-мощен и интелигентен потребителски контрол. За разлика от стандартния UAC, Smart UAC няма да ви безпокои с безброй съобщения за полезните програми, които използвате непрестанно всеки ден. Smart UAC запомня избора ви за дадена програма и автоматично позволява или забранява изпълнението й, докато не настъпи промяна с програмата или не решите нещо друго.
Освен това Smart UAC разчита на голяма и редовно обновявана база с данни за повече от 400 000 познати зловредни програми, такива като вируси, троянски коне, spyware, adware и др. Smart UAC сканира всяка стартирана програма, като по този начин не изисква от вас да вземате решение дали това е зловредна програма или не.

Изисквания: 64MB RAM, Pentium III 800 MHz, 8 MB of free disk space


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 28.01.09, 11:37, vdamianov:
    В никакъв случай не зареждайте този боклук! Не само че може да ви съсипе компютъра (за мен е почти сигурен зловреден код, целящ кражба на лични данни, пароли и финансова информация), но вместо да облекчава Юзер Акаунт Контрол-а, го замества с камара от спам и въпроси за всеки процес. В случай, че една по-голяма програма може да стартира към 10 и повече процеси, сами сметнете вместо проверка на програма какво става, когато се проверява процес, при това фалшива проверка.
    Искам да обърна внимание на администраторите на списанието относно тази "програма"- не би било зле да проявяват малко по-голямо внимание, когато предлагат софтуер за сваляне. Че светът е пълен с еврейски боклуци, които правят пари от непредпазливостта на хората е ясно като бял ден, но ако всички проявяваме малко по-голямо внимание от обичайното, ще принудим паразитите да измрат от само себе си.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.