download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Photo Frame Studio 3.0


Редактиране и декориране на цифрови снимки


Изтегли (196390 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: mojosoft software
Лиценз: Shareware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 
Големина: 196390 KB
Обновен на: 11.09.2015 от spursy
8584 показвания, 736 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Frame Photo Editor 5.0.2
Photo Frame Show 1.4 Build 156
Photo Frames 6.15

Публикации в списанието


няма публикации
 

Променете снимките си с Photo Frame Studio. Освен че можете да ги редактирате, лесно добавяте рамки, маски и различни декоративни елементи. Функционална и удобна програма.

Изисквания: 512MB RAM, 250MB място на диска


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Вторник, 30.08.11, 23:06, amonra86:
    Аз от над 6 месеца съм без антивирусна програма и моят съвет към всички, които използват такива е да ги махнат веднага . Откакто съм без антивирусна не ми се е наложило да прейнсталирам заради проблем нито един път (за сравнение когато използвах такава, прейнсталирах на 8, 10 дена), а съм нещо като тестер на програми и на ден инсталирам и дейнсталирам десетки такива. Няма какво да ми пищи на главата и да ме стряска, че имам вируси постоянно, компютъра ми е станал по-бърз и регистрите са ми по-малко замърсени. Свалям и тествам толкова много неща от опасни чуждестранни сайтове, че ви е бедна фантазията направо , ако видите ще ме помислите за луд. Стига да знае човека зад компютъра какво прави не му трябва антивирусна програма, аз съм на това мнение, но всеки си решава. Някой и друг вирус, че ще вкарате понякога не е болка за умиране нито кои знае какъв проблем, незнам какво толкова се плашите та си инсталирате ненужни програми, като антивирусните. Навремето и аз бях такава паника, но поне се осъзнах навреме.
  • Сряда, 31.08.11, 02:07, stoqncho:
    Стига да знае човека зад компютъра какво прави не му трябва антивирусна програма, аз съм на това мнение, но всеки си решава. Някой и друг вирус, че ще вкарате понякога не е болка за умиране нито кои знае какъв проблем, незнам какво толкова се плашите та си инсталирате ненужни програми, като антивирусните. Навремето и аз бях такава паника, но поне се осъзнах навреме.

    Това сме го чували, чуваме го сега и ще го чуваме и за напред.

    ” @amonra86 при мен касперския изтри архива с кейгена веднага що се свали... може и да е фалшива тревога незнам... „

    Така ще прави като си я оставил на автоматичен режим. Ползвай Sandbox режима на Kaspersky(дори не ти трябва да инсталираш допълнително Sandboxie, a си има вграден такъв режим) и си пускаш така кейгените, копираш си к'вото ти трябва и така.

  • Сряда, 31.08.11, 06:43, the.6661:
    ” Така ще прави като си я оставил на автоматичен режим. Ползвай Sandbox режима на Kaspersky(дори не ти трябва да инсталираш допълнително Sandboxie, a си има вграден такъв режим) и си пускаш така кейгените, копираш си к'вото ти трябва и така. „
    абе стоянчо бе дай малко подробности къв е тоя Sandbox режим на Kaspersky? и от къде се пуска нещо не мога да се ориентирам (без майтап) на версия 2010 каспер... а иначе аз пък много рядко игнорирам известията от антивирусната въпреки че знам че 50% от "вредоносните" програми които отчита антивирусната са фалшива тревога и все пак остявям всичко в ръцете на антивирусната (с изключения когато не мога да намеря алтернатива за даден крак или програма.. тогава рискувам) ама на мен ми е по-добре антивирусната да ми наглежда кофторника , аз да не се занимавам...
  • Сряда, 31.08.11, 16:43, venka74:
    Благодаря отново ,веднага сега ще пробвам......
  • Сряда, 31.08.11, 17:18, venka74:
    Ураааа,стана ...най-после и този досаден надпис се махна .Благодаря много.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.