download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Fresh RAM 5.0.0


Забележително средство, с което ще подсилите системата си като оптимизирате паметта на РС-то ...


Изтегли (5337 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Reohix
Лиценз: Shareware
ОС: Windows XP/Vista 
Големина: 5337 KB
Обновен на: 11.06.2009 от stefankr
3055 показвания, 67 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Когато става въпрос за оптимизиране на паметта Fresh RAM приема предизвикателството! С високотехнологично и мощно задвижване за оптимизация продуктът ще усили системата, за да възвърне тая памет, която сте изгубили по време на това, което се нарича изтичане на памет (RAM теч, memory leak). В резултат на неговите действия ще получите повече свободна памет, като по този начин ефективността на системата ще се увеличи чувствително и без никакви допълнителни хардуерни разходи. Fresh RAM прави това по един много интерактивен начин, като позволява да разберете какво е добро за системата и да видите резултатите в реално за себе си време.
 С 4 нива на оптимизиране Fresh RAM е мощен и гъвкав системен усилвател, който ще се погрижи да получите възможно най-доброто решение за оптимизация на паметта.
 Програмата включва сега и допълнителни Windows XP туикове (настройки), които ще предоставят на тая ОС допълнителни системни оптимизирания - UDMA66 поддръжка и L2 кеш спецификация. Това ще осигури да получите максимума от своя компютър. Включен е и мощен оптимизиращ Интернет връзката инструмент.
 Притежава подреден и интуитивен интерфейс.

Скрийншотове тук

Ограничения: 30 дни пробен срок, не разрешава да се тунингова (донастройва) Vista


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 24.03.09, 22:59, квант:
    Благодаря, отлична !!! Но само я пробвах, не ми се рискува и си минах на безплатната Memory Improve Master Free Version ! ( За да си спя спокойничко )
  • Сряда, 25.03.09, 03:16, karadzha:
    Благодаря, отлична !!! Но само я пробвах, не ми се рискува и си минах на безплатната Memory Improve Master Free Version ! ( За да си спя спокойничко )

     Нещо тук не е както трябва - пише 10. Трябва да се сменят местата на цифрите - тогава ще си точно първият, който е дърпал Фреша.

  • Сряда, 25.03.09, 14:04, квант:
    ” Нещо тук не е както трябва - пише 10. Трябва да се сменят местата на цифрите - тогава ще си точно първият, който е дърпал Фреша. „
    Мда, не съм пръв, но това не е проблемът, а това че програмката е отлична и платена. Но като няма риба и ракът е риба, както казват старите хора !!!
  • Сряда, 25.03.09, 18:02, karadzha:
    Мда, не съм пръв, но това не е проблемът, а това че програмката е отлична и платена. Но като няма риба и ракът е риба, както казват старите хора !!!

     То и аз не съм млад, ама ракът е къде-къде по-вкусен от рибата. Е, някой друг няма да е на това мнение, ама и тия стари хора ме съмнява да са яли рачешко

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.