download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

IObit Security 360 1.61


Безплатна защита за компютъра - намира и премахва вредителите и защитава РС-то


Изтегли (11713 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: IObit
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 
Големина: 11713 KB
Обновен на: 11.04.2011 от krum
7715 показвания, 357 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

RegRun Reanimator 13.20.2021.1207
Anti-Trojan Elite 5.6.2
avast! Free Antivirus 23.5.8195

Публикации в списанието


няма публикации
 

IObit Security 360 е иновативен инструмент за отстраняване на зловреден и шпионски софтуер, който открива и премахва споменатия и предпазва компютъра от различни потенциални шпионски програми, реклами, троянци, keylogger-и, ботове, червеи и похитители (hijackers).
 С уникалния си Dual-Core механизъм и евристичен метод за намиране на зловредния код, IObit Security 360 открива и най-сложните и дълбоки шпионски и зловредни приложения по много бърз и ефективен начин.
 Средството поддържа защита от вредителите в реално време и често автоматично актуализиране на дефинициите си за превенция (предпазване) от заплахи за сигурността.
 IObit Security 360 може да работи съвместно с антивирусната за по-висококачествена PC защитеност.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 28.09.09, 16:27, mi6o5705:
    при мен се справя добре
  • Вторник, 06.10.09, 23:04, cb-eh:
    http://www.iobit.com/security360.html#
    Serials.txt
    когато нямате интернет връзка въвеждате ключето сериалчето и готово и пак си включвате интернета
  • Петък, 20.11.09, 23:45, танясекс:
    Цитат
    ” CEO на Malwarebytes корпорейшън Marcin Kleczynski обвини китайската компания IOBit в нелегалното използване на тяхната база данни. След няколко седмични проучвания, CEO и екипа на Malwarebytes са открили доказателства, че небезизвестната компания е откраднала и използвала тяхната база данни в техния особено популярен напоследък продукт IObit Security 360.

    Всичко започва, когато съвсем случайно, те е натъкват на коментар в официалния форум на Iobit, където било показано как тяхната програма засича кей генератор за MalwareBytes’ Anti-Malware, маркирайки го по същия начин, по който самите те го правят, а именно като – Don’t.Steal.Our.Software.A . Ето и как изглеждал редът в лог файла на Iobit:

    Dont.Steal.Our.Software.A, File, G:Nothing MuchAnti-SpywareMalwarebytes’ Anti-Malware v1.39Key_Generator.exe, 9-30501

    Както сами виждате доста съмнително „съвпадение“ би било. Разбира се, нещата не приключват до тук и екипа на MBAM, продължава да работи по търсене на отговора на въпроса, който Marcin задава „Why would IOBit detect a keygen for our software and refer to it using our database name?“. Следват много тествания, където всичко било едно към едно, но едно нещо ги убедило съвсем, че това е абсолютна кражба. Вирус ресърчърите на популярното приложение решават да добавят една програма мошеник към техните дефиниции, давайки и името Rogue.AVCleanSweepPro. Това е уникална програма, защото лично те я създават за този тест, следователно никой не я засича. След две седмици, вирус ресъчръчите на Iobit я добавят в дефинициите си, използвайки същото име – Rogue.AVCleanSweepPro. Става все по-интересно при следващия тест, който е пълна противоположност на този: Създават файла dummy.exe, който при стартиране се появява прозорец, с текст „Hello World“ и се затваря. Напълно безвреден е и не се засича от нито една антивирусна програма, можете да проверите това в: Virustotal. Те го маркират, като Don’t.Steal.Our.Software.A, следва сканиране с Iobit Security 360, който маркира файла по абсолютно същия начин. Те прилагат и доказателства: log файл и screenshot. Неоспорими доказателства за нарушение от страна на китайската компания!

    В процеса на разследване, екипът на MalwareBytes’ Anti-Malware откриват доказателства, че в програмата участват и бази данни на други компании, с които в момента те се опитват да установят контакт, за да им съобщят за случващото се.

    Това, което компанията възнамерява да направи е да потърси правата си в съда. Освен това, настояват незабавно, Iobit да премахват тяхната собствена база данни, а също така Iobit Security 360 да бъде премахнат от каталога на големия IT портал Download.com, поради нарушение на условията за ползване.

    Marcin съветва тези, които желаят да помогнат в този важен момент да изпратят е-майл до екипа на Download.com и Majorgeeks.com с молба за премахването на Iobit Security 360 и другите техни продукти от техните каталози. Другият вариант е да се разпространи тази новина, колкото се може повече, за да разберат всички за това нарушение. „

  • Четвъртък, 18.02.10, 22:18, amonra86:
    Хубаво си дал номерчета, ама май нищо не става от тях.Ето Български превод на програмата Bulgarian.lng, просто го поставяте там дето ви е инсталирана програмата в папката с другите езици, и после от настройките на програмите търсите Българския език.Това е.Дано съм помогнал.Ако някой има валидни ключета моля да ги побликува.
  • Понеделник, 14.06.10, 21:06, квант:
    Хубаво си дал номерчета, ама май нищо не става от тях.Ето Български превод на програмата Bulgarian.lng, просто го поставяте там дето ви е инсталирана програмата в папката с другите езици, и после от настройките на програмите търсите Българския език.Това е.Дано съм помогнал.Ако някой има валидни ключета моля да ги побликува.

    Пробвай с това :KeyGen.exe

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.