download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Notes 0.6


Средство за създаване на напомнящи бележки


Изтегли (1260 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Siva Chandra
Лиценз: Open Source
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 1260 KB
Обновен на: 06.10.2009 от karadzha
3644 показвания, 45 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
0.3 CD 7-2009
0.6 CD 11-2009

Notes е настолен напомнител (това се загатва донякъде още в името му), предназначен да разлепва бележки по работния плот на компютъра, за да помогне да запомните важните за деня неща.
 Приложението позволява да отпечатвате тези подсещащи бележки, а също и предглед (предварителен преглед) на принтираното.
 То притежава много просто оформление и много интуитивен интерфейс.

 НОВО: Отпечатването на кирилица вече работи коректно.

Изисквания: Windows 2000/XP/Vista


Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Четвъртък, 18.06.09, 19:00, квант:

  То за относителна свобода не може и дума да се издума, та камо ли за абсолютната - просто една идеална, закръглена, охранена утопия. ):

 • Петък, 19.06.09, 03:00, karadzha:

  То за относителна свобода не може и дума да се издума, та камо ли за абсолютната - просто една идеална, закръглена, охранена утопия. ):

   За сметка на туй сме пълна скръб (не знам кой е измислил относителното тегло, ма се е объркал - мъката си е мъка и не може да бъде относителна).

   Та, квант, щях да ти отговоря и по-рано, ма ся са връщам от Смолян (в 1:30 и малко хапнах преди да пусна компа). Телепортаторът ми нещо не действа както трябва. До Пампорово стигнах за 4 часа и половина (е, наложи се да заредя в 2 гроздомициностации - в хотел "Рибката" /видях само 2 рибета - сервитьорките - щуките и мряната не ги видях/ и в снегбара /или бара/ на отбивката за Пампорово /там пък не видях снега, ама лед се ще да имат).

   За свободата не мога да ти кажа нищо. Туй, което съм писал, са думи на Дон Кихот и са от цензурирана версия на произведението на Сервантес (цензурирано в България - тъй пишеше на него. Добре, че беше на български, с който криво-ляво се справям).

   Един специален поздрав за теб - песента "Бяла гъркиня" на Канарите, а "Само един живот ..." на Емо Димитров - за теб и всички от форума на ДБГ.

   Днес по обяд ще си тръгнем оттук (комплекс "Малина-2"). Та както пеят "Сребърна Крила" - "Последна ноч са ньом, последна ноч са жном". Тук могат да се изградят много Драгиеви чешми - само винцето да не беше на такива безбожни цени, ще минем и без пъстърва). (пак се получи ох /или оф/ нещо си там, ма в коментите конкретиката ми убягва).

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.