download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Disk Clone 1.4 LE


Клониране на дискове


Изтегли (180 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: ORBB
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 180 KB
Обновен на: 24.06.2009 от cccp
5328 показвания, 93 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Disk Investigator 1.6

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.4 LE CD 8-2009
 

Клонира физически устройства без значение на ОС и логически под FAT и NTFS. Може да запазва образа на диска във файл, за да се запази за дълго време, а после от файла да се клонират неограничен брой дискове.

Позволява клониране на всички устройства, които се разпознават като Медиа - хард дискове, флашки , CD и DVD дискове , флаш карти и други.
Когато съхранявате образа на файл, може да ползвате вградената компресия, за да постигнете по-малък размер.

Ако се запише образа на диска без компресия, се получава HEX файл копие на диска и може да се редактира с HEX редактор и после да се клонира обработеният образ.

При клониране може да укажете да се клонира само част от диска, а не целия.
Така пестите много място и време - вместо примерно да запишете цял диск от 200GB, може да укажете да се запише само първите 100MB който са необходими.

Така при клониране може да клонирате по-голям на по-малък диск, нещо което по принцип се смята за невъзможно.

Програмата не може да записва CD и DVD дискове, но може да има направи образ на файл или да ги клонира и от там със записваща програма да се запише/клонира на друг CD или DVD диск.

ВНИМАНИЕ
Спазвайте реда на дисковете ОТ и НА ДИСК .
При операции диск към и от файл , винаги се подразбира ДИСК А.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 25.06.09, 23:27, cccp:
    повече от 20 години си писал глупости по асфалта сигурно , защото се пада 1989 година / Правец 8 хахахахах...
    Я като си отворко кажи поне една програма която си написал , кои език знаеш ,и коя микропроцесорна система освен "NEXT" умееш да програмираш . Спомени някои вид микропроцесори които познаваш , и гледаи да си убедителен . Такива админчета с чалми и фесове на високи постове идват много са автобусите от братска турция ... Виж ми само безплатните програмки в инфофо , а броя на всичките от 92 година до сега не мога да преброя . По принцип програмирам микропроцесори и системи с тях , с PC по-малко се занимавам , не ми се налага . Мога да ти програмирам процесор от пералня или телефон , а ти освен да натискаш next какво друго умееш бе интернет селянин . Я покажи един ТВОИ сорс да видим бе селооооооооо
  • Четвъртък, 25.06.09, 23:29, cccp:
    и току виж че по-опитните от мен в бг ако не ги познавам лично им знам никовете и иконите бе педал софииски , те си пишат софта , имат си и подписи , и стил , и току виж че били известни и съм ги науил а ?
     кво ще кажеш ?
  • Четвъртък, 25.06.09, 23:43, cccp:
    а всъщност линка с порносаита в буквален превод означава "да вървиш да се ебеш" - никой ли не ти го е казвал ?
    щом не си се досетил е ясно от колко години програмираш хахахаххахаха
  • Петък, 26.06.09, 11:10, angelicstar:
    По принцип програмирам микропроцесори и системи с тях , с PC по-малко се занимавам , не ми се налага . Мога да ти програмирам процесор от пералня или телефон , а ти освен да натискаш next какво друго умееш бе интернет селянин . Я покажи един ТВОИ сорс да видим бе селооооооооо „
    Ами може ли да какжеш какво точно ги правиш. Аз понеже много се интересувам от програмки и разни такива и ми е интересно как се програмира процесор. Нещо в асемлера ли им влизаш или сменяш микрокомандите?
    Благодаря предварително!
  • Петък, 26.06.09, 21:47, cccp:
    асемблера е речник от команди , като думите , които като се напишат в кобинация едни с други по алгоритъм се полуачава програма , в асемблера не се влиза , асемблера се чете , пише и изпълнява - защото е сбор от команди за процесора . А микрокода всъщност е търговско понятие , техническото име е микроасеблер , това са микро и нано команди директно управляващи хардуера на процесора и задаващи ми импулсите и изпълняващи асемблерските команди . "Микрокода" на фабричните процесори не може да се изменя понеже е вграден в тях в памет само за четене , но ако си сглобите от интегрални схеми процесор то Вие ще трябва да му напишете микроасеблера и можете да си го изменяте както си поискате . за по подробно - скаипа ми е c15225 .

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.