download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Kylo 1.1.1


Уеб браузър за HD телевизори


Изтегли (30800 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Hillcrest Labs
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista/7 
Големина: 30800 KB
Обновен на: 11.10.2012 от stefankr
2326 показвания, 65 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

TapinRadio 2.15.93

Публикации в списанието


няма публикации
 

Браузърът Kylo не е обвързан с определен сайт или с производител. Това е обикновен браузър, позволяващ максимално удобно да се посещават всевъзможни сайтове и да се гледат видеоклипове направо на HD телевизора - с удобно разполагане на шрифта и с минимален набор от елементи на интерфейса. Браузърът се инсталира на вашия компютър, а компютърът се свързва с телевизора посредством HDMI, VGA, S-video или друг начин. За дистанционно можете да използвате безжична мишка и клавиатура, както и манипулатора Loop. Няма ограничения в сайтовете, които се посещават - вие гледате филми или друго съдържание откъдето си пожелаете. Браузърът е съвместим с всички модели клавиатури и мишки, разполага с виртуална клавиатура. Шрифтовете, показалците на мишката и екранните елементи са по-големи от тези при стандартните браузъри, за да е удобно да работите с телевизора, докато сте на дивана. Браузърът Kylo разполага със средство за мащабиране и панорамизиране на изображения, а по време на гледането на филми всички елементи на интерфейса се скриват от екрана. Браузърът поддържа отметки, съдържа готов каталог с популярни видеосайтове, има удобен механизъм за зареждане и инсталиране.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 06.10.10, 10:49, galkamalka:
    А торент клиент за микровълнови?

    Много удобен и пъргав браузър!

  • Сряда, 06.10.10, 11:51, tegote:
    Хайде сега, прищевки! Операционна система за браузър, сега - браузър имаме за видео плеър (за монитор)... що за подигравка? На всичкото отгоре имат наглоста да твърдят, че е правен за Mozilla, която както се вижда не им обърнала внимание. Kylo was developed to be a Mozilla-based web browser optimized for surfing the web on your HDTV from the comfort of your couch. Едно време FastStone бяха правили измислен браузър, който ползваше ядрото на IE, но това си беше гола мода и FastStone го спряха.
  • Сряда, 06.10.10, 13:21, angelicstar:
    Ами ти как разбра, че е правен за Mozilla и не им обърнала внимание? Въобще за каква Mozilla приказваш? За браузъра, за другия браузър дето вече не е Mozilla, а само Firefucks или за фондацията?
    Въобще знаеш ли какво приказваш?

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.