download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Pixelpost 1.7.3


CMS Photo Gallery Blog - да създаден web-албум със снимките си


Изтегли (630 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Pixelpost
Лиценз: Open Source
Големина: 630 KB
Обновен на: 29.11.2010 от phrozencrew
1705 показвания, 6 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Pixelpost е система за управление на WEB-съдържание (CMS), създадено за поддръжка на фото-блог. Разполага с многоезичен интерфейс и лесно може да се редактира и разшири. Приложението е с отворен код и може да се изтегли и използва безплатно.

Този фото-блог има възможност да показва информацията от EXIF-метатаговете на снимките, като за целта използва php-библиотеката exifer. Има секция "About", в която автора може да напише няколко думи за себе си. Снимките могат да се разполагат в различни галерии, които се създават лесно от административния панел.

Едно много добро приложение за феновете на фотографията, както и за всички, които искат да споделят личните си снимки в WEB-пространството.

Инсталацията на Фото-Блога се извършва в няколко прости стъпки, но преди да ги извършите прочетете install.html-файла, който е приложен в папката doc/ на архива на приложението. Накратко, при първа инсталация трябва предварително да се създаде база-данни за приложението, след което да се набере адреса на домейна следван от admin/install.php и се следват следните стъпки:

Ако имате каквито и да било проблеми с инсталацията или с използването на фото-блога, можете да попитате в форума на Download.BG.
Ако искате да преобразите фото-блога, като добавите допълнителни страници и промените дизайна, можете да го направим срещу съответното заплащане, като попитате програмистите от форума на Download.BG


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.