download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ФАКТУРНИК - професионална програма за фактури 5.10


Допълнителни модул "Склад" и модул "Платежни нареждания и вносни бележки"


Изтегли (5542 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Лиценз ЕООД
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 5542 KB
Обновен на: 01.04.2017 от webart.bg
9245 показвания, 371 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

ФАКТУРИ 2020 - 01.01.2020
Парични плащания и Фактури 5.2
Microinvest Invoice Pro 1.02.022

Публикации в списанието


няма публикации
 

Тази програма е професионален софтуер за издаване на фактури, протоколи, стокови разписки и други счетоводни и банкови документи. Ако не сте доволни от настоящата си програма, търсите нова такава или просто сте отворени за нови предложения, сега е момента за вземане на правилно решение за вашия бизнес. Започнете да използвате професионално изработен софтуер за Microsoft Windows.

Програмата е софтуерен продукт, който се отличава с изключителната си гъвкавост и удобство при работа. Основната му цел е лесното и безупречно издаване на фактури и други счетоводни и банкови документи. Програмата е обезпечена с мощен програмен алгоритъм съчетан с приятен за работа графичен интерфейс, което я правят уникално по себе си софтуерно приложение. Издадените документи могат да бъдат разпечатвани на принтер, съхранявани в PDF формат или изпращани чрез e-mail като прикачен файл на вашите клиенти. В настройките има възможност за избор на шаблон при печат, чрез който се променя външния вид на вашите документи.

Чрез програмата могат да бъдат издавани фактури, проформа-фактури, стокови разписки, протоколи и вносни бележки и платежни нареждания. В програмата има възможност за предварително попълване на списък със стоки и услуги, клиентска база (контрагенти), списък с банкови сметки и различни предефинирани мерни единици, които могат да бъдат избирани от списък при попълване на нов документ. Има възможност за закупуване на модул "Малък склад", който служи за следене на складовите движения на вашите стоки.

Осъществена е и възможност за извършване на най-различни видове справки за издадените документи по различни критерии като например: по вид на документи, по клиенти, по период, избран начин на плащане, сума и т.н. За вашето спокойствие е предвидена и функция за бързо и лесно архивиране на данни, което улеснява правенето на цялостен архив и съхраняването му на външен носител като например USB памет, външен диск или друг вид запаметяващо устройство.

В настройките на програмата, има опция за включване на печат на английски език и избор на валута. По този начин лесно се разпечатват INVOICE фактури в EUR или други валути.

Програмата е снабдена с разширени възможности за настройка. Можете да попълните допълнителна информация за вашата фирма, да зададете стартови номера на фактури, проформа-фактури, стокови разписки и протоколи, да посочите предпочитан начин на плащане, съставител и банкова сметка, да определите мястото на десетичната запетая при ценообразуването на артикули в базата, да поставите фирменото си лого при отпечатване на фактури. За по-напредналите потребители са предвидени предварително определени клавишни комбинации за бърз достъп заедно с възможност за тяхното модифициране. Чрез полетата за email настройки можете да въведете собствен POP3/SMTP email адрес, като по този начин можете да изпращате електронни фактури директно през интерфейса на програмата. Като допълнително улеснение за всички наши клиенти можем да добавим възможностите за отбелязване кои проформа-фактури са платени и кои не. Възможно е дори автоматично създаване на фактура-оригинал въз основа на вече издадена проформа-фактура, както и клониране на стари документи с нов пореден номер и днешна дата.

Ако въпреки всичко все още не сте готови да направите решителна стъпка и да преминете към съвременен софтуер, който да облекчи работното ви ежедневие - изпробвайте софтуера напълно безплатно. Версията е достъпна за сваляне от нашия уеб сайт на адрес https://fakturirane.eu/download/. След като разгледате програмата, можете да заявите безплатен лиценз за срок от 1 месец, за да можете да се запознаете с всички функции предлагани в платената версия.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори, които ни помагат за подобряване на програмата. Вярваме, че заедно успяхме да направим този изцяло български софтуерен продукт още по-полезен и приятен за работа.

Изисквания: процесор с честота 1000 MHz, 512 MB RAM, 20 MB HDD


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.