download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

TurnFlash 2.10


Дребен инструмент за забрана и разрешаване на флаш от интернет


Изтегли (6 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Nir Sofer
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 6 KB
Обновен на: 13.02.2011 от tegote
1005 показвания, 8 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Много уеб сайтове използват днес Macromedia Flash компонент за създаване на анимирани реклами. Тези реклами натоварват допълнително ресурсите ви, а понякога дори забавят вашият компютър. За съжаление, Internet Explorer не предоставя лесен начин за забрана на Flash.
Освен това, ако откажете да се инсталирате компонента Flash, Internet Explorer постоянно ще ви моли да инсталирате Flash всеки път, когато влезете в уеб страница, която съдържа Flash обект. Тази програма ви позволява лесно с един единствен клик да забраните и да разрешите Flash в Internet Explorer (версия 5.00 и по-нагоре).
Когато деактивирате флаш с тази програма, всички нови прозорци на Internet Explorer ще бъдат отворени без наличието на Flash компонент. Блокирането на Flash не се отразява на прозорци, които вече са отворени. Докато Flash компонентът е забранен, Internet Explorer няма да ви помоли да изтеглите и инсталирате.
Въпреки това, блокирането на компонента Flash може да предизвика скрипт грешка в някои уеб страници. Имайте предвид, че в Windows NT, 2000 и XP, тази програма няма да работи, ако нямате права да пишете на ключове в регистъра на Internet Explorer.
TurnFlash е само един самостоятелен изпълним EXE файл и не изисква инсталационен процес или допълнителни DLL-и. За да започнете да го използвате, стартирайте изпълнимият файл: tflash.exe - Windows 7 потребителите трябва да го стартират с админско право (десен клик "стартирай като администратор"). След като го стартирате, малка синя иконка съдържаща буква "F" ще се появи в лентата на задачите ви. Тя ви показва дали флашът е разрешен или забранен: ако виждате буквата "F", значи флашът е включен. Ако буквата "F" отсъства, тогава флашът е изключен.
За да разрешавате или забранявате флаш, просто щракнете с левия бутон на мишката върху синята иконка. Ако искате да спрете програмата и да излезете от TurnFlash, щракнете върху иконата с десен бутон на мишката и в появилото се меню изберете "Изход".


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.